DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21476750.06273%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Herkesin desteğini hissettik”

“Herkesin desteğini hissettik”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:16
“Herkesin desteğini hissettik”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasiler ve iş dünyası Ramazan ayında Çınarlı ve Paşamescit Mahallelerine yardım seli akıttı. 350 aileye erzak dağıtımı yapılırken, 100 çocuk da bayram öncesi giydirildi.

Bandırma’da roman vatandaşların yoğun yaşadığı Çınarlı ve Paşamescit Mahallelerinde ailelere erzak, çocuklara da kıyafet desteği yapıldı. Türkiye Romanlar Konfederasyon Başkan Vekili ve Bandırma Romanlar Derneği Başkanı Feridun Demirdöğen, Ramazan ayının mübarek atmosferinde yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ramazanın rahmet ve bağışlanma ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Demirdöğen, “11 ayın sultanı Ramazan ayını bir kere daha yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Ramazan, İslâm’ın rahmetle yoğrulmuş adaletini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş ahlâkını bütün insanlığa gösteren bir aydır. Ramazan ayı Müslümanların Allah’ı idrak ettikleri, kendilerine rızık olarak verilen şeyleri paylaştıkları bir aydır. Bu mübarek ay, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma duygusunu da ön plana çıkarmaktadır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve güçlenir” dedi.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI MAHALLEMİZE SAHİP ÇIKTI”

Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Demirdöğen, özellikle pandemi süreci ve sonrasında büyük sıkıntılar yaşayan Roman mahallesi sakinlerine Bandırmalıların sahip çıktığını söyledi. Bölge siyaseti ve iş dünyasının birlik beraberlik içerisinde sağladığı desteklerle mahalleliye büyük destek verdiğine değinen başkan Demirdöğen, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, Bandırma Belediye Başkanımız Tolga Tosun, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, iş insanı Ayhan Sezer ve Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BEDAVA BALIK DEĞİL BALIK TUTMASINI ÖĞRETMEK İSTİYORUZ”

Ramazan öncesi mahalledeki kadınlarımız için başlattığımız el sanatları ve dikiş kursuna başvuran 80 kadına büyük destek verildiğinin altını çizen Demirdöğen, “Biz insanlarımıza bedava balık vermek yerine balık tutmasını öğretmek istiyoruz. Kadınlarımızın yoğun talepleri karşılık buldu ve kursumuz başladı. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz hem de Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun kadınlarımıza büyük destek verdi. Destekleriyle motivasyonlarının artmasını sağladı. Ayrıca hem siyaset hem iş dünyası 80 kursiyere ve 250 mahalle sakinine erzak dağıtımı yaparken, 100 çocuğu bayram öncesinde giydirerek büyük destek verdi” şeklinde konuştu. Millet olarak mübarek Ramazan ayında yapılan yardım ve desteklerle birbirine etle tırnak kadar yakın, bir yumruk gibi sımsıkı bağlarla bağlı bir millet olduğumuzu bir kez daha gördüklerini ifade eden Demirdöğen, “Destek olan yardım eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP