DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21565650.7516%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Güney’den pazarcılara mesaj

Güney’den pazarcılara mesaj

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:16
Güney’den pazarcılara mesaj
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney sosyal medya hesabından Susurluk’un pazar esnafına hitap ettiği bir mesaj yayınlayarak iyi dileklerde bulundu.

Esnafların önemli ve kıymetli olduğunu belirten Nurettin Güney, esnafın en büyük sermayesinin itibarı olduğunu şu sözler ile vurguladı. “Çok kıymetli Susurluklu hemşehrilerim, kıymetli pazarcı esnaf kardeşlerim. Hepinize hayırlı bereketli alışverişler diliyorum. Sizin sermayeniz sadece tezgâhınızdaki mal değil aynı zamanda müşteri karşısındaki duruşunuzdur. Ölçüde ve tartıda hile ile yalan yere yeminle kazanılan paranın bereketi olmayacağı gibi bu tarz davranışlar itibarı da kısa bir sürede bitirir.” açıklamasında bulundu.

BAŞKANDAN İYİ DİLEKLER

Susurluk esnafının bilinçli olduğunun ve helal kazanç peşinde koşan bir esnaflık anlayışı ile hareket ettiğinin altını çizen Güney, “Bu duygu ve düşüncelerle bir aydan daha faziletli, hayırlı ve kıymetli olan Kadir Gecesi’nde asil milletimizin birliği, beraberliği ile bütün Müslümanlara huzur ve saadet diler bütün insanlık adına hayırlara vesile olmasını dilerim. Ömrümüzün bir muhasebesini yapabilmek ve hayatımızın helal ve haram sınırlarını gözeterek bir istikamet çizebilmek ümidiyle Kadir Geceniz mübarek olsun.” ifadelerinde bulundu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP