DOLAR 34,0616 0.11%
EURO 38,0595 -0.03%
ALTIN 2.832,860,15
BITCOIN 21490044.48848%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SUİKASTLER DÖNEMİ…

SUİKASTLER DÖNEMİ…

İsmail Heniyye 2006'da Filistin topraklarında yapılan demokratik seçimlerde başbakan seçilen Filistin siyaset adamı ve ulusal yönetiminin eski başkanıdır. Heniyye Hamas'ın savaş kapasitesinin artmasında büyük payı olan ve bunun bir kısmını da örgüte desteğini gizlemeyen Şii müslüman İran'la kurduğu bağlarla oluşturuyordu. " FİLİSTİN HALKININ ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR" İfadesi tüm çabasının özetini sergiliyordu..

ABONE OL
Eylül 8, 2024 22:16
SUİKASTLER DÖNEMİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamas’ın siyasi Büro şefi İsmail haniyye , İran’ın yeni cumhurbaşkanı Mesud Pazeshkian’in yemin törenine katılmak için gittiği başkent Tahran’da 31temmuz 2024’te İsrail tarafından düzenlenen hain bir suikast sonucu İran’ın kalbinde öldürüldü.

Bundan sonra neler olur?
Ardı arkası kesilmeyecek misillemeler yolda bekleyip göreceğiz.
Siyonizm kırmızı çizgiyi çoktan geçti,. Atı aldı veballeri de yükleyerek sınırları geçti bile..
Katliamlara sebebiyet verecek kapıyı da sonuna dek araladı.

Katılın katılmayın İsrail bir terör devletidir, Yaptıkları da yapacaklarının garantisidir. Bunun bilincinde olmak gerekir.
Yahudilerin Tevrat’tan ahiret inancını çıkarmaları, dünya hayatına olan bağlılıklarından kaynaklanmaktadır.
Hahamlar Tevrat’ta kendi sapkın görüşlerine uygun olarak, ahlâki bozacak emir ve konuları katmayı da ihmal etmemişlerdir. Bu sapık ayetler, Tevrat’ın orjinal metinlerinden farklı olduğuna inanılmakta.. Hic şüphesiz bu tahrifler bir kısım kimselerin; nefsine esir olmaları ve şeytana uymaları dolayısıyla, kendi arzularına uygun şekilde ilahi bir kitabı tahrif etmeleri suretiyle meydana gelmiştir.
Dolayısıyla yahudilik, hahamların tutucu ve ırkçı düşünceleriyle meydana gelmiş bir ideolojidir. Hahamlar, Tevrat’ta ki dünya hâkimiyeti ile ilgili hükümleri Talmud’da genisletmislerdir. Talmud Yahudilerin dünyanın sahibi olduğunu ilan eder. Talmud’a göre, Yahudi olmayan birisinin malı, onu ilk bulan Yahudi’nindir. Yahudiler bütün ırklardan üstündür. Diğer milletlerin tohumu hayvan tohumudur.

Yine Tevrata göre Allah Yahudilere Kenan diyarını vadetmiştir. Yahudi dünya hakimiyeti gerçekleşmeden önce ,bu topraklara sadece Yahudilerin yaşadıkları bir devlet kuracaktır. Ve bu devlet büyük dünya krallığının merkezi ve idare yeri olacaktır.
Madem öyle düşmanınızı bilmek vaciptir. İsrail’in vaad edilmiş topraklar için göze alamayacakları şey yoktur. Kendilerinden sayıca daha çok ve güçlü olan diğer milletlerin devletlerini ve mülklerini ele geçirmek için, her zaman açıkça savaş açmamış, bir takım gizli yöntemler kullanarak ülkelerin yönetim mekanizmalarını kontrolleri altına almışlardır.
Mossad Amerika’daki faaliyetlerini gerçekleştirirken hükümeti de iyi kullanmaktadır. Bu da mossad’ın dünya çapında kullandığı bir yöntemdir. Dünya basınını kontrol edebilmek amacıyla yüzlerce radyo istasyonu, gazete, dergi, yayınevleri kullanıyor. Bu faaliyetler direk örgüt üzerinden yönetilmez. Bir kısmı değişik adlar altında Yahudi kuruluşları ya da çeşitli şubeler aracılığıyla hayata geçirilir. Bakiniz aralarında NEW YORK TİMES, WASHİNGTON POST gibi ..
Anlıyacağınız MOSSAD eğitimden, ekonomiye, siyasete kadar Amerika’yı ele almıştır. İsrail Gizli Haber alma Örgütü Mossad da Amerika’nın iç ve dış politikasını takip eder ve savunma gücüne de hakimdir

1948 öncesinde dünyanın dört bir yanından gelerek Filistin’e yerleşen Yahudilerin kurdukları “Hamanah ve İrgun” örgütleri Mossad”ın ve bugünkü İsrail’in alt yapılarıdır.
Basa getirilen İsrail liderleri de bu örgütlerin içinden gelen adamlar değil mi?
1920_1948 yılları arasında faaliyet gösteren yahudi paramiliter örgütü “Hamanah”ın önderliğini yapan ve mossad’ın ilk nuveleri olan Yahudi ajansının kurucusu David Bengurion’dur.

Önlerine çıkan her şeyi yerle bir etme mekanizmasına odaklandıkları için İsmail Heniyye ve tüm ailesini de ortadan kaldırdılar.

Bundan sonrası sözün bittiği yer..
Tarihe kanlı satırların geçeceği dönemin izleri kalacak.
Çünkü İsrail durmayacak…!

Bu saatten sonra savaşlar birbirini takip eder, bölgeler ve saflar değişir.
ABD’ den İran’a uyarı geldi ” İsrail’in oyununa gelmeyin”.
Komik olan kısım kimi kimden koruyor ayakları?
Hamas lideri İsmail Heniyye’ye düzenlenen suikast sonrası Ortadoğudaki ateş alev aldı.
Semalarda uçan kamikaze silahlı insansız hava araçları dünyayı bu görselin odak noktası yaptı.
İran ve bölgedeki müttefikleri daha önce yaptıkları açıklamada “İNTİKAM SÖZÜ” vermişti.
İran’ın resmi arapça medya hesabından misilleme uyarısı ” SEHİRLERİNİZİ TERK EDİN,EBABİL’İN ORDUSU İNTİKAM İÇİN GELİYOR…”

Haydi bakalım ayıklayın pirincin taşını.
İran’dan bir çok hamle yapacak gibi görünüp ses seda çıkmayan beklenmeyen taarruz bu defa bir çok fitili ateşleyecek gibi dedim ve kötü haber çabuk yayılırmış derler.
Geçen gece Irak’ta ABD üssü vuruldu.
Pekâlâ
Vuran değil de bunu neden İsrail açıklıyor…?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP