DOLAR 33,9963 -0.2%
EURO 38,0511 0.33%
ALTIN 2.833,811,12
BITCOIN 21601135.81687%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletimizin birlik ve beraberlik içinde kazandığı zaferin önemine vurgu yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andı.

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 20:25
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’dan 30 Ağustos Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öztaylan, mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin milletimizin tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik, beraberlik ve inançla aşma gücünün bir simgesi olduğunu belirtti.

“30 Ağustos, Milletimizin Gücünün İfadesidir”

Milletvekili Öztaylan, 30 Ağustos Zaferi’nin, milletimizin bağımsızlık ve onur uğruna neleri göze alabileceğini tüm dünyaya gösterdiğini ifade ederek, “Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos, milletimizin onurunu, namusunu ve mukaddesatını koruma konusundaki kararlılığının bir göstergesidir. Bu zafer, hiç kimsenin bağımsızlığımızın sembolü olan ay yıldızlı bayrağımızı gönderden indiremediğinin ve ezanlarımızı susturamadığının en açık ifadesidir,” dedi.

Atatürk ve Silah Arkadaşlarına Minnet

Ali Taylan Öztaylan, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına da şükranlarını sunarak, “1919’da zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan İstiklal meşalesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferiyle taçlanmıştır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle yâd ediyor, vatanımız, bayrağımız, istiklalimiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize rahmet diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Öztaylan, milletimizin bu birlik ve beraberlik ruhuyla her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini vurguladı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP