DOLAR 34,0279 -0.12%
EURO 38,0492 0.32%
ALTIN 2.826,640,86
BITCOIN 21508196.23269%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bağlar’da Narin Güran Cinayetinde Anne ve Ağabey Tutuklandı

Bağlar’da Narin Güran Cinayetinde Anne ve Ağabey Tutuklandı

Diyarbakır Bağlar'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, anne, ağabey ve diğer aile üyelerinin de dahil olduğu 8 kişi tutuklandı. Tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

ABONE OL
Eylül 13, 2024 08:22
Bağlar’da Narin Güran Cinayetinde Anne ve Ağabey Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran Cinayeti: 8 Tutuklama

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. 21 Ağustos’ta kaybolan Narin’in cesedi, 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Bu üzücü olayın ardından yürütülen soruşturmada anne, ağabey ve diğer aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10’a yükseldi.

Olayın Geçmişi

21 Ağustos 2023’te, Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Maalesef 8 Eylül’de, Eğertutmaz Deresi’nde küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cesedinin, kıyafetleriyle birlikte çuval içinde, taş ve dallarla gizlenmiş şekilde bulunduğunu açıkladı. Yapılan incelemeler sonucunda, Narin’in öldürüldükten sonra derenin kenarına bırakıldığı anlaşıldı.

Bağlar'da Narin Güran Cinayetinde Anne ve Ağabey Tutuklandı

Bağlar’da Narin Güran Cinayetinde Anne ve Ağabey Tutuklandı_1

8 Kişi Cezaevine Gönderildi

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan kişiler arasında Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve amcası Fuat Güran da yer aldı. Bu kişilerle birlikte kuzenleri Muhammet Kaya ve Birsen Güran, yengesi Maşallah Güran, halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve bir işçi olan Mehmet Selim Atasoy da tutuklandı. Ayrıca amca Salim Güran daha önce tutuklanmıştı.

Suçlamalar Ağır

Anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran, “kasten öldürme suçuna iştirak etmek” ile suçlanıyor. Amca Fuat Güran ise “suç delillerini yok etme” suçlamasıyla tutuklandı. Diğer beş şüpheli ise “suçluyu kayırma ve delilleri yok etme” suçlamalarıyla cezaevine gönderildi.

Bağlar'da Narin Güran Cinayetinde Anne ve Ağabey Tutuklandı

Bağlar’da Narin Güran Cinayetinde Anne ve Ağabey Tutuklandı_2

4 Kişi Serbest Bırakıldı

Soruşturma kapsamında şüpheli olarak gözaltına alınan diğer aile üyeleri Kurtuluş ve Ömer Faruk Güran ile kuzen Melike Güran ve 15 yaşındaki bir işçi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak tutuklu sayısı toplamda 10’a yükselmiş durumda.

Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma titizlikle devam ediyor. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için yapılan çalışmalar, bölge halkı tarafından yakından takip ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP