DOLAR 34,0279 -0.12%
EURO 38,0492 0.32%
ALTIN 2.826,640,86
BITCOIN 21508196.23269%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan Akın: Erdek İçin El Birliğiyle Çalışacağız

Başkan Akın: Erdek İçin El Birliğiyle Çalışacağız

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Erdek Halk Günü Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Akın, ilçenin altyapı sorunlarından turizm projelerine kadar birçok konuda el birliğiyle çalışacaklarını belirtti.

ABONE OL
Eylül 13, 2024 12:36
Başkan Akın: Erdek İçin El Birliğiyle Çalışacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Ahmet Akın’dan Erdek’e İşbirliği Sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Erdek’te düzenlenen Halk Günü Buluşması’nda vatandaşlarla buluştu. Akın, Erdek’in sorunlarını çözmek için halkın taleplerini dinleyerek, akıl ve bilime dayalı uzun vadeli çözümler ürettiklerini vurguladı. “Güzel memleketimiz Erdek’i hep birlikte daha da güzelleştireceğiz,” diyen Akın, vatandaşlara verdiği hizmet sözlerini yineledi.

Erdek, Ahmet Akın, altyapı, Halk Günü, Balıkesir, sosyal projeler, Yakın Mutfak, turizm

Başkan Akın Erdek İçin El Birliğiyle Çalışacağız (4)_1

Halkın Yoğun İlgisi

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Akın’a CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve diğer yetkililer de eşlik etti. Halkın taleplerini doğrudan dile getirme fırsatı bulduğu buluşmada, katılım oldukça yoğundu. Başkan Burhan Karışık, “Ahmet Başkan’ımız bize her konuda yardımcı olacak. Erdek’in sorunlarını el ele vererek çözeceğiz,” dedi.

Erdek, Ahmet Akın, altyapı, Halk Günü, Balıkesir, sosyal projeler, Yakın Mutfak, turizm

Başkan Akın Erdek İçin El Birliğiyle Çalışacağız (4)_2

Altyapı Sorunlarına Kalıcı Çözümler

Erdek’te özellikle altyapı sorunlarının çözümü üzerinde duruldu. Başkan Akın, 50-60 yıllık eski altyapı borularının değiştirileceğini ve bunun sürdürülebilir şekilde yapılacağını söyledi. “Tarihin en borçlu belediyelerinden biriyiz ama ne olursa olsun, hizmetlerimiz devam edecek. Asbestli borulara son vereceğiz,” diyerek altyapı yenileme sözünü verdi.

Yakın Mutfak ve Sosyal Projeler

Başkan Akın, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlatılan “Yakın Mutfak” projesinden de bahsetti. Bu projeyle, her ilçeye gezici mutfaklar kurulacağını ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunulacağını ifade etti. Ayrıca, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Yakın Kart dağıtılacağını ve bu kartla indirimli yemeklerden faydalanabileceklerini belirtti.

Erdek, Ahmet Akın, altyapı, Halk Günü, Balıkesir, sosyal projeler, Yakın Mutfak, turizm

Başkan Akın Erdek İçin El Birliğiyle Çalışacağız (4)_3

Erdek’in Geleceği İçin Birlikte Çalışacağız

Başkan Akın, Erdek’in turizm ve altyapı potansiyelinin farkında olduklarını belirterek, yaz aylarında yaşanan su ve altyapı sorunlarını önümüzdeki yaz çözme sözü verdi. “Erdek benim memleketim, burayı daha da güzelleştirmek için Burhan Başkan ile birlikte el birliğiyle çalışacağız,” diyerek Erdek’e verdiği önemi vurguladı.

Halktan Tam Destek

Halk Günü’ne katılan vatandaşlar, Başkan Akın’ın hizmetlerinden ve yaklaşımlarından memnuniyetlerini dile getirdi. Erdekli İsmail Dalgıç, “Milliyetçi Hareket Partiliyim ama Ahmet Akın’ın hizmetlerini destekliyorum,” diyerek teşekkür etti. Programın faydalı geçtiğini belirten Yeşim Gürbüz, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, Erdek’e hoşgeldi,” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP