DOLAR 34,0173 -0.14%
EURO 38,0578 0.37%
ALTIN 2.830,300,99
BITCOIN 21487376.42532%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
AYÇİÇEĞİ HASADI SUSURLUK’A BEREKET GETİRECEK

AYÇİÇEĞİ HASADI SUSURLUK’A BEREKET GETİRECEK

Susurluk’ta Ayçiçeği hasadına katılarak üreticilerle bir araya gelen Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan, kooperatifteki ayçiçeği üretim rekoltesi ve ürün alım süreçlerini yerinde inceledi. Tarım Müdürü Alkan, üreticilere bol bereketli bir hasat sezonu diledi.

ABONE OL
Eylül 15, 2024 14:10
AYÇİÇEĞİ HASADI SUSURLUK’A BEREKET GETİRECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan, Susurluk’ta kısa süre önce başlayan hasat zamanına katılarak üreticilerle bir araya geldi. Alkan, üreticilerle yaptığı görüşmelerde alınan verimler, yeni destekleme modelleri ve gelecek dönem üretim planlamaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

“ÜRETİM REKOLTESİ VE ÜRÜN ALIMLARI İNCELENDİ”

Program kapsamında ziyaretçi ekip, Trakya Birlik S.S. 283 Sayılı Susurluk Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifini de ziyaret etti. Yürütülen çalışmalarla, kooperatifteki ayçiçeği üretim rekoltesi ve ürün alım süreçleri ayrıntılı olarak incelendi. Kooperatif yetkilileri, ayçiçeği üretiminin bölgede kazandığı ivme ve beklentiler konusunda Tarım Müdürü Alkan’a bilgi verirken, elde edilen ürünler yerinde incelendi.

“AYÇİÇEĞİ ÜRETİMİ BÖLGE EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ”

Susurluklu üreticilere bol bereketli bir hasat sezonu dileyen Tarım Müdürü Erkan Alkan, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, ayçiçeği üretiminin bölge ekonomisi için önemini vurguladı. İlçede faaliyet gösteren Ayçiçeği üreticileri ise, bu tür ziyaretlerin kendileri için motive edici olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı yetkililere teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP