DOLAR 34,0390 -0.11%
EURO 38,1211 0.44%
ALTIN 2.831,711,04
BITCOIN 21538665.92016%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yeni Susurluk Hastanesinde Sona Gelindi

Yeni Susurluk Hastanesinde Sona Gelindi

Yeni Susurluk Devlet Hastanesi’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına gelirken, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel ve ilçe protokolü hastaneyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

ABONE OL
Eylül 15, 2024 14:23
Yeni Susurluk Hastanesinde Sona Gelindi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2 Yıl önce 50 milyon Lira maliyet ile temeli atılan yeni Susurluk Devlet Hastanesi’nde çalışmalar tamamlandı. Son düzenlemelerin yapıldığı hastane kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak. Susurluk’un düşman işgalinden kurtuluş günü olan 5 Eylül tarihinde yapımı tamamlanarak, teslim edilmeye hazırlanan Susurluk Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Kaymakam Muammer Köken beraberinde Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel ve ilçe protokolü hastanede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

2 Yıl önce 50 milyon Lira maliyet ile temeli atılan yeni Susurluk Devlet Hastanesi’nde çalışmalar tamamlandı. Son düzenlemelerin yapıldığı hastane kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak. Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluş günü olan 5 Eylül tarihinde yapımı tamamlanarak, teslim edilmeye hazırlanan Susurluk Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kaymakam Muammer Köken beraberinde Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel ve ilçe protokolü hastanede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yeni Susurluk Hastanesinde Sona Gelindi_1

İHTİYAÇLARA HIZLI VE ETKİLİ BİR ÇÖZÜM SUNACAK

Modern donanımı ve geniş kapasitesiyle Susurluk halkına daha iyi sağlık hizmeti sunulacak olan hastane hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Köken, hastanenin açılışının ardından bölgenin sağlık ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir çözüm sunulacağını vurguladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Köken, “Yeni Susurluk Devlet Hastanesi çok şükür bitti. Çok kısa sürede yeni hastanemiz hizmete girecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

“30 EYLÜL’DE TESLİM EDİLMESİ BEKLENİYOR”

40 Dekarlık araziye yapılan ve 18 bin metrekare kapalı alanı bulunan, 3 katlı yeni Susurluk Devlet Hastanesi’nin yatak sayısı maksimum 100 yataklı olacak şekilde inşa edildi. Susurluk Devlet Hastanesi’nin 30 Eylülde teslim edilerek hizmete açılması bekleniyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP