DOLAR 34,1438 0.01%
EURO 38,0855 0.44%
ALTIN 2.885,510,02
BITCOIN 21806080.45627%
Balıkesir
19°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırmaspor’dan TFF’ye tepki

Bandırmaspor’dan TFF’ye tepki

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Bandırmaspor’dan TFF’ye tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Spor Toto 1. Lig Play-Off Final karşılaşmasını değerlendirdi. Bandırmaspor yönetimi hakemlerinin yanlı tutumlarından dolayı TFF’nin Genel Kurulu’na katılmayacaklarını açıkladı.

İstanbulspor, Spor Toto 1. Lig Play-Off Finali’nde Bandırmaspor’u 2-1 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel Spor Toto 1. Lig Play-Off Finali’ndeki kritik karşılaşmayı değerlendirdi. Gürsel, “Süper Lig’in kapısına bu kadar yaklaşmışken buradan dönmek bizi gerçekten çok üzdü. 11 aydır beraber olduğum oyuncularıma, gösterdikleri mücadeleden ve karakterden dolayı teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum; tüm sezon boyunca ve maçtan sonra gösterdikleri destek için. Onlara Süper Lig çok yakışacaktı. Maça baktığımızda; bir taraf kazanacaktı, bir taraf kaybedecekti. Sevinen rakip oldu. Onları tebrik ediyoruz.” dedi.

“OYUNUN GENELİNDEKİ MAÇI VAR’DAKİ HAKEM YÖNETTİ”

Oyunun çok fazla konuşulacak bir yanı olmadığını belirten Gürsel, VAR hakeminin verdiği kararlarla oyunun sonucunun belirlendiğini vurguladı. Gürsel, “Oyunun genelinde maçı VAR’daki hakem yönetti. Kendisi yönetmedi. Bütün kararları VAR verdi. Fazla maçla ilgili konuşacak bir şey yok. Ortada bir hakem yoktu. Tamamen VAR’ın verdiği kararlarla oyunun sonucu belirlendi. VAR’ın gördüğü ve görmediği diye bakmak lazım. Pozisyonlarla maçın sonucu ortaya çıktı. Üzgünüz.” dedi.

“BU TARAFTARA, BU YÖNETİME SÜPERLİG ÇOK YAKIŞACAK”

Bandırmaspor’un hayallerine veda etmediğini, önümüzdeki yıl maçlara dört elle sarılacağını söyleyen Gürsel, “Bandırmaspor bu sene bu kapıdan geçemedi ama inşallah önümüzdeki sene bu taraftarla yine bu kapıyı açıp Süper Lig’e geçmek istiyoruz. Çünkü bu taraftara ve bu yönetime Süper Lig çok yakışacak. Bu sene yapamadık ama önümüzdeki senelerde bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“TFF’NİN GENEL KURULUNA ÇOK DA KATKIMIZ YOK”

Bandırmaspor yönetim kurulu, TFF’nin 16 Haziran’da yapacağı Olağanüstü Seçimli ve Olağan Genel Kurulu’na katılmama kararı aldı. Spor Toto 1.Lig Play-Off Finali İstanbulspor-Bandırmaspor karşılaşmasının ardından Bandırmaspor yönetimi, maçın orta hakemi ile VAR hakemlerinin yanlı tutumları olduğuna dikkat çekti. Yönetim tepki olarak TFF’nin 16 Haziran’da yapacağı Olağanüstü Seçimli ve Olağan Genel Kurulu’na katılmama kararı aldı. Bandırmaspor’un sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

2 Haziran 2022 Perşembe akşamı Spor Toto 1.Lig Play-Off Finali’nde, İstanbulspor ile oynadığımız maçta orta hakem Halil Umut Meler ve VAR Odası Hakemi Mete Kalkavan’ın yanlı kasıtlı ve art niyetli tutumları, protokolde Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza uygulanan yaklaşımlar ve tavırlar dikkate alındığında Türk Futboluna çok da katkımız olmadığını, katkı yapmamızın istenmediğini de görmüş olduk. Netice olarak; Yönetim Kurulumuzca bugün toplandık ve 16 Haziran 2022 tarihinde yapılacak olan TFF Genel Kurulu’na da katılımımıza gerek olmadığı kanaatine vardık.

“GÜRSEL İLE YOLA DEVAM”

Bandırmaspor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bandırmaspor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, “Teknik Direktörümüz Mustafa Gürsel ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Gürsel’e Bandırmaspor kariyerinde bir kez daha başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Bandırmaspor, Gürsel direktörlüğünde 2021-2022 sezonunu 62 puanla 3. sırada tamamlayarak Süper Lig’in kapısından döndü.

BANDIRMASPOR’DAN YENİLİKLER

Bandırmaspor’un Mustafa Gürsel ile yola devam etmesi kararı sonrasında spor kulübü, sportif direktörlük için Ersel Uzgur ile anlaştığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bandırmaspor yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Ersel Uzgur ile Sportif Direktörlük görevi için anlaşma sağlanmıştır. Sn. Uzgur’a yeni görevinde ve kulübümüzde başarılar dileriz.

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP