DOLAR 34,1719 0.1%
EURO 38,1962 0.09%
ALTIN 2.871,19-0,12
BITCOIN 21710440.49366%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Tüm okul “TEMA Vakfı” gönüllüsü oldu

Tüm okul “TEMA Vakfı” gönüllüsü oldu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Tüm okul “TEMA Vakfı” gönüllüsü oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da Minikeller Anaokulları’nın iki şubesinde de bulunan tüm öğretmen ve öğrenciler resmî TEMA Vakfı gönüllüsü oldu.


Bandırma’da Minikeller Anaokullar’ında eğitim veren öğretmenler ve eğitim gören öğrenciler Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın (TEMA) resmi gönüllüsü oldu. Okulda gönüllü kartlarının teslim töreninde konuşan TEMA Vakfı Bandırma İlçe Temsilcisi Burak Uğur, vakfın başlattığı gönüllülük kampanyasına destek olan tüm öğretmenlerini ve öğrencileri tebrik ederek “Tüm öğrencileri ve öğretmenleri resmî TEMA Vakfı gönüllüsü yapan okul yönetimini gönülden kutluyorum. Vakıf olarak en büyük hassasiyetimiz olan çocuklar ile burada beraber olmaktan çok mutluyuz. Tüm okullarımızı burada olduğu gibi, gönüllü olmaya davet ediyoruz.” dedi.


“ÇOÇUKLARA DOĞA VE ÇEVRE HASSASİYETİ OLUŞTURMAK OLDUKÇA ÖNEMLİ”

Konu hakkında konuşan Minikeller Anaokulları Kurucu Müdürü Banu Akışık kurum olarak en önemli hedeflerinden birinin de çocuklara doğa ve çevre hassasiyeti oluşturabilmek olduğunu vurguladı. Akışık, “Bu amaç doğrultusunda çocuklarımızla olabildiğince doğada vakit geçirmeye çalışıyoruz. Onlara doğanın önemini anlatmak için bolca etkinlikler düzenliyoruz. Doğa ve çevre konusunda çalışan TEMA Vakfı ile de her zaman iş birliği içerisindeyiz. Okulumuz düzenli olarak vakfımızdan çevre eğitimleri alıyor. Bugünde tüm öğrencilerimizi resmî vakıf gönüllüsü yaparak hayatlarında unutulmayacak bir güne imza attık.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP