DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151498-0.62654%
Balıkesir
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Zafer bizimdir”

“Zafer bizimdir”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
“Zafer bizimdir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Bandırma İlçe Başkanlığının 1. Olağan Seçimli Kongresi’nde gerçekleşti.


Zafer Partisi’nin kurucu üyelerinden olan Murat Burcu, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Zafer Partisi Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyesi Rasim Saygılı’nın divan başkanlığında gerçekleşen kongreye Bursa kurucu il başkanı Halil İbrahim Aydın da katılım sağladı. İlçe başkanlığında gerçekleşen seçime Murat Burcu’nun başkanlığındaki tek yönetim kurulu aday listesi katıldı. 29 üyenin katıldığı kongrede Burcu, yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu şöyle oluştu:

Muhammed Özmen, Cihan Kurt, Ayşe Topuz Kurt, Erdi Karakuş, Samet Kuzu, Ahmet İ. Çetinkaya, Levent Burcu, Hakan Şimşek, İsmail Cengizhan Yıkar, Ayşegül Burcu, Ramazan Yalçıntaş, Çisem Burcu, Ümit Aşıkoğlu, Batuhan Ertürk, Ali Arat, Memduh Burcu, Gökhan İlvan, Tamer Şumnu, Serkan Şumnu, Erhan Köse, Cenkmen Musaoğlu, Sezer Öğmenoğlu, Oğuzhan Yaman, Bekir Çetin

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Murat Burcu “Zafer bizimdir” diyerek şunları söyledi:

Bizler, milletimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız, bu tabloyu hak etmiyoruz. Yapılacak olan ise basittir. Çözümü bize atamız, bundan yüz yıl önce göstermiştir. Ülkemizin kuruluşunun 100’üncü yılında, bizden alınan Cumhuriyet değerlerini ve kurumlarını tekrar tesis etmek için, Mete Han gibi, Yavuz Sultan Selim gibi, yüce başbuğ Atatürk gibi işimiz çok zordur. Bugün ise az zamanda çok ve büyük işler yapmak zorundayız. Devletimizi ne pahasına olursa olsun yüce Türk Milleti’ne geri vereceğiz. Ama kimse bu milletin, yani bizlerin hamiyetini hafife almasın. Bizler, çocuklarının ve torunlarının vücutları önünde vücutlarını siper etmiş olan Zafer Partilileriz. Bu hürriyet ve Cumhuriyet mücadelesini sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın liderliğinde üstlenmiş bulunmaktayız. Amacımız, Zafer Partisi’nin, ülkemizin bütünlüğünü ve Cumhuriyetimizin değerlerini tekrar tesis edeceğini, başta her bir Bandırmalı arkadaşımıza daha sonra da tüm vatandaşlarımıza anlatmak ve Bandırma’nın yerel sorunlarına karşı bugün bilinçli bir şekilde işlemez duruma getirilmiş olan Devlet Planlama Teşkilatı gibi projeler üretip reel politikalar geliştirmektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP