DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18458500.85469%
Balıkesir
23°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’dan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’dan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Türk milletinin feraseti ve cesaretiyle bu hain girişimi bertaraf ettiğini belirtti.

ABONE OL
Temmuz 12, 2024 23:09
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’dan 15 Temmuz Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’dan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 15 Temmuz darbe girişiminin sekizinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Türk milletinin feraseti ve cesaretiyle FETÖ terör örgütünün hain planlarını boşa çıkardığını vurguladı.

“Ülkemiz Büyük Bir Badire Atlattı”

Öztaylan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bundan sekiz yıl önce ülkemiz büyük bir badire atlattı. Yıllarca Türk halkının imkân ve değerlerini istismar eden FETÖ terör örgütü ve mensupları, vatanımıza, istiklal ve istikbalimize kastetti. Tarih boyunca nice ihaneti, feraseti, cesareti ve fedakârlığı ile aşan milletimiz, Rabbim’in yardımıyla sokağa çıkan vatanını milletini seven Türk halkıyla bu işgal girişimine de geçit vermedi.”

“Yüce Rabbimize Şükürlerimizi Sunuyoruz”

Milletvekili Öztaylan, 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmanın mümkün olmadığını belirterek, “Bugün, bir kere daha millet olarak Yüce Rabbimize sonsuz hamdımızı ve şükürlerimizi sunuyoruz. Kutsal Muharrem ayına girdiğimiz bugünlerde 15 Temmuz gecesi milletin meclisini yıkmaya, gençlerimizi ve geleceğimizi esarete sürüklemeye çalışanlar, bunu din kisvesine bürünerek, ümmetimize hizmet eder gibi vatanımızı karıştırmaya çalıştılar.” dedi.

“Uyanık Olmalıyız”

Öztaylan, Türk milletinin gelecekte benzer acıları yaşamaması için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı: “15 Temmuz’da yaşadığımız acı tecrübeyi bir daha yaşamamak için dinimizi, dilimizi, ırkımızı, yaratılıştan gelen zenginliklerimizi istismar etmek isteyenlere karşı uyanık olmalıyız. Ülkemizi fitne ve fesada sürüklemek isteyen nifak hareketlerine hep birlikte engel olup, huzur, güven ve kardeşliğimizi zedeleyebilecek davranışlardan uzak durmalıyız.”

“Aziz Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum”

Son olarak, Öztaylan, şehitleri ve gazileri minnetle andığını belirtti: “Rabbim bu ülkenin gelecekteki tüm nesillerini de Asım şuuruna erenlerden eylesin. Biz imanımıza, tarihimize, kültürümüze ve elbette en önemlisi neslimize sahip çıktıkça, Allah’ın izniyle bu ülkeyi kimse işgal edemeyecektir. 15 Temmuz’un yıl dönümünde vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, yaralarını bir İstiklal madalyası gibi şerefle taşıyan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.