DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21578790.48118%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
AK Parti’den İYİ Parti’ye transfer çalımı

AK Parti’den İYİ Parti’ye transfer çalımı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
AK Parti’den İYİ Parti’ye transfer çalımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Susurluk Belediye Meclis Üyesi olan iş insanı Adnan Demirdak, Susurluk İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle AK Parti’ye geçti.

Susurluk’ta İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Adnan Demirdak, AK Parti’ye katıldı. Susurluk’un gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘Derdimiz hizmet, sevdamız memleket’ diyerek çıktıkları yolda Demirdak’ın katılımıyla gücüne güç kattıklarına dikkat çeken AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, “Adnan abimiz Susurluk ve Balıkesir’e daha iyi hizmet edebilmek için artık doğru adreste.” dedi.

BAĞIRGAN: “BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

Susurluk’a güzel ve hayırlı hizmetler bırakmak için çalıştıkları süreçte bu katılımın çok değerli olduğuna değinen Başkan Bağırgan, “Şehrimizin değerli iş insanı ve siyasetçisiyle bundan böyle yol ve dava arkadaşı olarak birlikte hareket edecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Nice başarılara, seçim zaferlerine hep birlikte erişebilmek temennisiyle hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Şehre yapılacak hizmet yolunda herkesin katkısının çok kıymetli olduğunun altını çizen Bağırgan, “Susurluk, Balıkesir ve Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için tek başına hareket ederek değil hep birlikte güç birliğiyle başaracağız.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.