DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Alkol insana neler yaptırıyor

Alkol insana neler yaptırıyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
Alkol insana neler yaptırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da çevirmeye yakalanan alkollü sürücü kendisine uzatılan alkolmetreyi üflemek yerine yutmaya çalıştı.

Bursa’da uygulama noktasındaki trafik polisleri, alkollü sürücülere geçit vermemekte kararlı. Ancak bazı sürücüler, alkollü olduklarını saklamak için farklı yollara başvuruyorlar. Son olarak, alkol kontrolü sırasında konuşmakta zorluk çeken bir araç sahibi, kendisine uzatılan alkolmetreyi üflemek yerine yutmaya çalıştı. Polis ekipleri, dakikalarca süren bir uğraş sonucu cihaza üflemeyi başaran sürücünün, 1.88 promil alkollü olduğunu tespit etti. Yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken şahsın daha önce ehliyetine el konulduğu öğrenilirken, sürücü tüm bu olanlara rağmen, “Nasip, aç karnına içince böyle oluyor” şeklinde bir açıklama yaptı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ, 1.88 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Bursa’da uygulama noktasındaki trafik polisleri alkollü sürücülere geçit vermedi. Alkol kontrolü sırasında konuşmakta zorluk çeken bir araç sahibi, kendisine uzatılan alkolmetreyi üflemek yerine yutmaya çalıştı. Dakikalarca verilen uğraş sonucu üflemeyi başaran sürücü 1.88 promil alkollü çıktı. Daha önce de ehliyetinin alındığı öğrenilen sürücü tüm bu olanlara, “Nasip, aç karnına içince böyle oluyor” dedi.

Haber: Kaan BİNGÜL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.