DOLAR 34,1147 0.28%
EURO 38,1239 0.14%
ALTIN 2.872,871,55
BITCOIN 2135553-1.24941%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
AÖF Açık Öğretim sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖF Açık Öğretim sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:30
AÖF Açık Öğretim sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açık öğretim fakültelerinin vize / yarı yıl sınavları online / çevrimiçi olarak yapıldı. Öğrencilerin şu ana en çok merak ettikleri ve araştırdıkları konu ise sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır, ne zaman açıklanacak?

İşte Açık Öğretim sonuçları açıklandı mı sorusunun cevabı…

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATAAÖF) ve İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Bahar dönemi yarıyıl (vize) sınavları çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirildi.

Öğrenciler yapılan sınavların sonucunun ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor ve arama motorlarından arıyorlar. Öte yandan açık öğretim fakültelerinin internet sitelerinden ve resmi sosyal medya hesaplarından da duyuruları takip ediyorlar.

Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Ama, önceki sınav dönemlerindeki tecrübelere bakıldığında önümüzdeki 1 hafta ya da en çok 10 gün içinde sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.