DOLAR 34,0962 0%
EURO 37,9019 -0.13%
ALTIN 2.797,66-0,17
BITCOIN 21101942.99261%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Apple, mat siyah rengin MacBook modellerinde kullanılacağını duyurdu

Apple, mat siyah rengin MacBook modellerinde kullanılacağını duyurdu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Apple, mat siyah rengin MacBook modellerinde kullanılacağını duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple, kullanıcıların uzun zamandan beri beklemiş olduğu mat siyah rengin MacBook modellerinde kullanılacağını duyurdu. Şirket, renk seçeneklerini genişleterek kullanıcılara daha çok seçenek imkanı sunmayı hedefliyor.

Apple yıllardan beri renkler konusunda kullanıcı kitlesiyle bazı inatlaşmalar yaşanmaktaydı. Genel olarak siyah rengi yıllar geçtikçe birer ton açan Apple en sonunda kullanıcılardan almış olduğu itirazlar ile rengi tekrar siyaha çevirdi. Fakat bu renk tam olarak siyah mı sorusuna kesin bir cevap vermek mümkün olmadığını söyledi. Fakat son çıkan haberler kullanıcıların uzun zamandan beri beklediği mat siyah rengin geleceği yönünde.

Mat siyah MacBook modelleri sonunda geliyor mu?

Apple marka rengi olarak da beyaz rengi ön plana çıkartarak. Beyazın saflık ve temizliği olarak ön plana çıkmasını seven Apple, kalite hissiyatını da tetiklediğini söylüyor. Bundan dolayı AirPods gibi ürünlerinde sadece beyaz rengi tercih yapan Apple yakın zaman içinde Mac ve MacBook modellerinde sınırlı olarak renk seçenekleri bulunuyordu.

Fakat son zamanda Apple ürünlerinde renk seçenekleriyle birlikte büyük oranda artmış durumda. Bununla beraber kullanıcılar tarafından farklı kombinasyonlar ile ürün satın alma şansına ulaştı.

Kırmızı başta olmak üzere, pembe, mor gibi renkleri konuşmaya başladık fakat beklenen mat siyah renk bir türlü gelmediği için. Konuyla alakalı Apple mat siyah MacBook patentini yeniden güncelleme yaptı.

USB-C Apple’a pahalıya patlamış durumda: Bazı kullanıcılar Android’e geçmeye başladı

Normal şartlar altında siyah renge en yakın olan MacBook modelini 2006 yılında görmüştük. Daha sonra da Apple mat siyah bir MacBook patentini 2020 yılında almıştı.

Yaşanan ışık yansıma sorunlarından dolayı bu model üretilmedi. Şimdilerdeyse 2023 yılına ait bir mat siyah MacBook patentinde bu sorun çözülmüş gibi görülüyor. Önümüzdeki yıllarda ise mat siyah rengi önce MacBook daha sonraysa diğer Apple ürünlerinde görülmüş olacak.

(HABER MERKEZİ)

Apple, mat siyah rengin MacBook modellerinde kullanılacağını duyurdu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.