DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18482641.01478%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Apple, tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 15’leri yarın tanıtacak

Apple, tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 15’leri yarın tanıtacak

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Apple, tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 15’leri yarın tanıtacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple, bütün dünyanın merak içinde beklediği iPhone 15’ler yarın tanıtımı yapılacak. 4 modelle piyasaya çıkacak. iPhone 15’lerin Türkiye fiyatı merak konusu. Yeni iPhone’ların Türkiye için başlangıç fiyatı 56 bin lira, 1 TB’lık hafıza desteğiyle birlikte en üst model olan iPhone 15 Pro Max’in fiyat satışı 108 bin lira olması tahmin ediliyor.

Apple, 12 Eylül Salı gününden itibaren gerçekleştireceği Wonderlus lansmanıyla birlikte yeni cihazı iPhone 15 serisi tanıtımı yapılacak.

Şirket tarafından en yeni ürünlerinden biri olan sergileyeceği etkinlikte birlikte, dört yeni iPhone ve birkaç Apple Watch modeliyle birlikte ön plana çıkacak.

Lansmanın en merak edilenlerinin başında gelen iPhone 15’lerin fiyatı geliyor. 1 TB’lık olan hafıza desteğiyle birlikte en üst model iPhone 15 Pro Max’in Türkiye fiyatı 108 bin TL olması tahmin ediliyor.

DYNAMICS ISLAND TASARIMI

Apple’ın yarınki etkinlikte birlikte iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın yanı sıra en üst düzey olan bir iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in tanıtımının yapılması bekleniyor. iPhone 15 serisinde yer alan tüm modellerin “Dynamics Island” tasarımına sahip olacağı bilinmektedir.

IPHONE 15 PRO MAX GEÇ SATIŞA ÇIKACAK

iPhone 15 Pro Max modeli görüntü sensöründen kaynaklı sorunlar sebebiyle serinin diğer modellerinden biraz daha geç satışa çıkmış oluyor. Bu gecikme, 3-4 hafta sürebilir.

TÜRKİYE FİYATI NE KADAR OLACAK?

iPhone 15’lerin Türkiye fiyatı merak konusu. iPhone 15’in başlangıç fiyatıyla birlikte Türkiye’de 56 bin lira olması bekleniyor. En üst model olan 1 TB’lık hafıza desteğiyle birlikte iPhone 15 Pro Max’in Türkiye’de sadece 108 bin liradan satılması bekleniyor.

AIRPODS

Şirketin mevcut AirPods modellerinden biri olan “yeni” versiyonlarını piyasaya çıkaracağı ve tek fark olarak Lightning yerine USB-C kullanan şarj kutuları olacağı söyleniyor.

AirPods serisinde ileride yapılacağı söylenen değişiklikler arasında vücut sıcaklığı sensörleriyle birlikte, işitme engelli kişiler için bir kulaklık geliştirdiği söyleniyor.

APPLE WATCH MODELLERİ

Bu yıl Apple Watch güncellemeleriyle birlikte beklentileri yüksek tutmamakta fayda var. Tanıtılması beklenen Apple Watch Series 9’daki birincil donanım değişikliğinin, ürünün 2020 yılından beri ilk gerçek işlemci yükseltmesini işaret eden bir S9 çipi olacağı söyleniyor.

S9 işlemcisiyle birlikte Watch’larda performans artışıyla ve daha uzun pil ömrü bekleniyor. Şirketin “mini” modellerin birini üretimini ve satışını durduracağı iddia edildi.

(HABER MERKEZİ)

Apple, tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 15’leri yarın tanıtacak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.