DOLAR 34,0134 0.34%
EURO 37,8651 0.67%
ALTIN 2.819,700,37
BITCOIN 1973175-2.83055%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Avşa Adası’na Turist Akını: Günde 18 Feribot Seferi Düzenleniyor

Avşa Adası’na Turist Akını: Günde 18 Feribot Seferi Düzenleniyor

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 19:00
Avşa Adası’na Turist Akını: Günde 18 Feribot Seferi Düzenleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Marmara’nın incisi olarak bilinen Avşa Adası, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yoğun bir turist akınına uğruyor. Tatilciler, adanın sakinliği ve doğal güzelliklerinden faydalanmak için her gün akın akın Avşa’ya geliyor. Özellikle yaz aylarında büyük bir rağbet gören Avşa Adası, İstanbul, Tekirdağ ve Erdek’ten düzenlenen feribot seferleri sayesinde tatilciler için ulaşımı kolay ve rahat hale getiriyor.

Günde 18 Feribot Seferi

Her gün yaklaşık 15 bin tatilciyi ağırlayan Avşa Adası’na ulaşım, İstanbul’dan 7, Tekirdağ’dan 6 ve Erdek’ten 5 feribot seferi ile sağlanıyor. İstanbul’dan yapılan seferler, sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar devam ediyor ve özellikle hafta sonları ile tatil dönemlerinde ek seferler düzenlenerek artan talepler karşılanmaya çalışılıyor.

Avşa Adası, feribot seferleri, yaz tatili, İstanbul, Tekirdağ, Erdek, yerli esnaf, turizm, Güney Marmara

Avşa Adası’na Turist Akını Günde 18 Feribot Seferi Düzenleniyor_1

Çevre İllerden de Yoğun İlgi

Avşa Adası, sadece İstanbul ve Tekirdağ’dan değil, aynı zamanda Bursa, Eskişehir, Kocaeli ve Ankara gibi çevre illerden gelen tatilcilerin de tercih ettiği popüler bir destinasyon haline gelmiş durumda. Ulaşımın kolaylaşması, Avşa’yı büyük şehirlerin gürültüsünden kaçmak isteyen tatilciler için ideal bir kaçış noktası yapıyor. Tatilciler, adanın huzurlu atmosferinde dinlenme ve denizin tadını çıkarma fırsatı buluyor.

Avşa Adası, feribot seferleri, yaz tatili, İstanbul, Tekirdağ, Erdek, yerli esnaf, turizm, Güney Marmara

Avşa Adası’na Turist Akını Günde 18 Feribot Seferi Düzenleniyor_2

Yerli Esnaf Memnun

Avşa Adası’na olan bu yoğun ilgi, adadaki turizm sektörünü canlandırmış durumda. Konaklama tesisleri, restoranlar ve plajlar dolup taşıyor. Bu hareketlilik, yerel esnafı da memnun etmiş durumda. Adada konaklamak isteyen tatilciler, yoğunluktan dolayı yer bulabilmek için rezervasyonlarını erkenden yaptırıyor. Yerel işletmeler, bu yoğun talep sayesinde ekonomik olarak büyük bir canlılık yaşıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.