DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Aydemir Akbaş Entübe Edildi: Sevenlerinden Dua Bekleniyor

Aydemir Akbaş Entübe Edildi: Sevenlerinden Dua Bekleniyor

Kanserle mücadele eden Yeşilçam’ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş, yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. İbrahim Tatlıses, yakın dostu Akbaş'ın sağlık durumu için dua istedi. Akbaş'ın menajeri, sosyal medyada çıkan ölüm haberlerinin doğru olmadığını belirtti.

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 15:52
Aydemir Akbaş Entübe Edildi: Sevenlerinden Dua Bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından Aydemir Akbaş, bir süredir kanserle mücadele ediyordu. 88 yaşındaki usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde evinde baygın bulunmasının ardından hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Akbaş’ın sağlık durumu hakkında yapılan son açıklamada, entübe edildiği bildirildi. Bu üzücü haberi, yakın dostu İbrahim Tatlıses sosyal medya üzerinden duyurdu ve sevenlerinden dua istedi.

İbrahim Tatlıses’ten Duygusal Mesaj

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında Aydemir Akbaş ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda… Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla…” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Akbaş’ın sağlık durumuyla ilgili endişeleri artırdı ve sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Menajerinden Sağlık Durumu Açıklaması

Aydemir Akbaş’ın menajeri Özgür Aksoy, usta oyuncunun sağlık durumu hakkında Snob Magazin’e konuştu. Aksoy, Akbaş’ın entübe edildiğini doğruladı ancak sosyal medyada çıkan ölüm haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Aksoy, “Öldü haberleri doğru değil. Birinci gün önemliydi, onu atlattık. Aydemir ağabey inatçı biridir, bunu da atlatacaktır. Sosyal medyada çıkan öldü haberlerine itibar etmeyin” dedi.

Kanserle Uzun Süren Mücadele

Daha önce gırtlak kanserini yenen Aydemir Akbaş, geçtiğimiz yılın ocak ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu. Paylaşımında, “Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım” ifadelerini kullanan Akbaş, hayranlarına umut vermeye çalışmıştı.

Aydemir Akbaş’ın sağlık durumu, hem ailesi hem de sanat camiası tarafından yakından takip ediliyor. Usta oyuncunun bu zor süreci atlatması için sevenlerinden dua isteniyor. Akbaş’ın sağlık durumu hakkında gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.