DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ayvalık’ta zabıta memurlarını unutmadı

Ayvalık’ta zabıta memurlarını unutmadı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Ayvalık’ta zabıta memurlarını unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Belediyesi’nde görev yapan zabıta memurlarıyla, zabıta teşkilatının 197. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir araya geldi.

Zabıta Haftası’nı personeliyle kutlayan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 7 gün 24 saat özverili çalışma sergileyen zabıta memurlarına teşekkür etti.
Başkan Ergin, Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin ilçe halkı için gece gündüz demeden çalışma yürüttüğünü hatırlatarak tüm personeli kutladı.

Zabıta teşkilatının; toplumun huzurunun yanı sıra günlük hayattaki ihtiyaçlarını, geleceğe olan inancını, bir kent bilinci içerisinde dayanışmanın, birbirine saygının, sevginin ve bu saygının sürdürülebilir şekilde devam ettirilmesinin en önemli güvencesi olduğunu vurgulayan Mesut Ergin, “Zabıta teşkilatımız yerel yönetimlerin topluma yansıyan yüzüdür. Ayvalık’ımızın esenliği ve huzuru için gecesini gündüzüne katan zabıta teşkilatımızın 197. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Ayvalık Belediyesi’ne ait Nejat Uygur Sahnesi’nde gerçekleştiği buluşmada, Belediye Meclis Üyesi Merih Arslan da, Başkan Ergin’i yalnız bırakmadı.

(İHA)

Başkan Yılmaz, şehrin dört bir yanında

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.