DOLAR 34,1170 0.29%
EURO 38,1222 0.15%
ALTIN 2.860,731,12
BITCOIN 21659102.3108%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Aziz Yıldırım; ‘ ADAYIM ‘

Aziz Yıldırım; ‘ ADAYIM ‘

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:37
Aziz Yıldırım; ‘ ADAYIM ‘
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, gerçekleştridiği basın toplantısı ile kimsenin başkanlığa aday olmaması halinde kendisinin aday olacağını açıkladı.

Toplantıda konuşan Yıldırım, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan genel kurula ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Fenerbahçe camiasının büyük bir camia olduğunu 50 bin kongre üyesinin bulu8nduğunu ve bunlardan en az 15 bin kişinin aday olarak çıkması gerektiğini söyledi. Yıldırım, aday çıkmaması halinde kendisinin de aday olacağını belirterek, “Kimse aday olmazsa ben aday olurum. Ama genç birisi gelirse onun namına da adaylıktan çekilirim dedi.

 “Borç bıraktıysam getirin ödeyeyim “

Fenerbahçe spor Kulübü olağan kongresinde kendisinin eleştirildiğine dikkati çeken Yıldırım; ” Bak beni herşeyle suçlayabilirsiniz ama mali konuda suçlayamazsınız. Ben kulübü aldığımda 16 milyon dolar bütçesi vardı. Biz 250 milyon dolar yaptık. Ne kadar zarar ettmişler getirsinler ben ödeyeyim.  Okacha’yı transfer ettik. Sattığımızda 17 milyon dolara sattık. Anlaşmada en son geldiğimiz noktada yarısını kulübe ödeyeceğiz, yarısını sana vereceğiz dediler. Bu anlaşma böyle bitti. Para kulübe gitti. Ben götürseydim 10 Milyon doları cebe indirirdim. Maddi olarak beni kim suçlarsa gerlsin ben anlını karışlarım. dedi.

Konuşmasının sonunda Fenerbahçe caiasına seslenen Yıldırım, Ayrıldığım gümden beri hep aynı şeyi söyledim. Bugünde söylüyorum. Ayrılmayın. Birlik olun. ” dedi.

Aziz Yıldırım: “Erol Bilecik, Burhan Karaçam yalan söylüyor. Ali Koç da bunlara inanıp konuşuyorsa o da yalan söylüyor.”

AYRINTILAR GELECEK..

” Kurtlar Vadisinde de Oynamıştı, Kaza Yaptı “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.