DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18428040.73572%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BAĞIRGAN ADAYLIĞA GÖZ KIRPIYOR

BAĞIRGAN ADAYLIĞA GÖZ KIRPIYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:07
BAĞIRGAN ADAYLIĞA GÖZ KIRPIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Belediye Başkan Adayı olabilmek amacıyla İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Susurluk İlçe Başkanlığında ise boşalan koltuğa geçici süreliğine Mesut Akgün vekâlet edecek.

AK Parti Genel Merkezden Belediye Başkan Adaylığı için onay alan Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Belediye Başkan Adayı olabilmek amacıyla İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Melih Bağırgan istifası nedeniyle Susurluk İlçe Başkanlığında geçici süreliğine boşalan koltuğa yeni başkan atanana kadar Mesut Akgün vekâlet edecek.

AK PARTİDE İSTİFA SÜRECİ BAŞLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir Teşkilatlarında 2024 Yerel Seçimlerinde aday adayı olmak isteyen 5 ilçe başkanı istifalarını il başkanlığına sundu. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli ve İdari Seçimler öncesi AK Parti’de çalışmalar hız kazandı. AK Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlıklarına yazılı olarak gönderilen talimatta, belediye başkanlığı ya da meclis üyeliği düşünen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri için istifa süreci başladı.

5 İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYI OLMAK İÇİN İSTİFA ETTİ

Öte yandan AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’na 5 ilçe başkanı 2024 Yerel Seçimlerinde aday adayı olmak için istifalarını sundu. İstifalarını il başkanlığına ileten Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Balya İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür 2024 seçimleri için ilçelerinde belediye başkanı aday adayı oldular.

“İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM”

İstifasına yönelik açıklamada bulunan Susurluk Ak Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan şu ifadelerle görevinden ayrıldığını belirtti; “Saygıdeğer hemşerilerim 7 Ekim 2020 tarihinden itibaren yürütmüş olduğum Susurluk Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan her zaman onur duydum. Görev sürem boyunca Susurluk İlçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya her zaman özen gösterdim. Partimizin bizlere gösterdiği teveccüh ile Susurluk Belediye Başkanlığına adaylık sürecim başlamış bulunmaktadır. Belediye Başkanlığı hazırlık sürecinin daha verimli geçirilmesi amacıyla partimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda bu kararı vermiş bulunmaktayız. Partimizin bizler için yüklemiş olduğu misyonu daha da ileriye taşımak ve elimizden geldiğince ilçemiz için çalışmalar yapmaya devam edeceğim.” 

HABER: Sena BEYAZ

“SUSURLUK’TA TARIM İVME KAZANACAK”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.