DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BAHÇEYİ SULARKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI, HAYATINI KAYBETTİ

BAHÇEYİ SULARKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI, HAYATINI KAYBETTİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:09
BAHÇEYİ SULARKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI, HAYATINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bahçe çimlerini sularken elektrik akımına kapılan 68 yaşındaki Ali Poyraz ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Poyraz, bir gün sonra hayatını kaybetti.

Burhaniye’ye bağlı Ören Mahallesi’ndeki evinde bahçe çimlerini sulayan bir çocuk babası Ali Poyraz, açıkta olan elektrik kablolarına suyun temas etmesi neticesi akıma kapılarak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Poyraz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Poyraz, doktorların tüm müdahalesine rağmen bir gün sonra hayatını kaybetti.

Emekli zabıt katibi olan Ali Poyraz’ın cenazesi Geriş Mahalle Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Geriş Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlgililerine yazdığı dilekçelerle başta Reşitköy Barajı olmak üzere pek çok devlet yatırımının ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Ali Poyraz’ın ölüm haberi başta yakınları olmak üzere çok sayıda sevenini üzdü.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bahçe çimlerini sularken elektrik akımına kapılan 68 yaşındaki Ali Poyraz ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Poyraz, bir gün sonra hayatını kaybet

BİR FELAKET DAHA! MARKET DEPOSUNDA BÜYÜK YANGIN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.