DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18458500.85469%
Balıkesir
23°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir, 9 Günlük Bayram Tatili İçin İdeal Bir Tatil Merkezi Oldu

Balıkesir, 9 Günlük Bayram Tatili İçin İdeal Bir Tatil Merkezi Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Kurban Bayramı öncesinde şehirde huzur ve güven ortamının sağlandığını belirterek, vatandaşları Balıkesir’in eşsiz sahillerinde huzurlu bir tatil yapmaya davet etti. Belediye ekipleri, bayram tatili süresince şehrin her köşesinde temizlikten, ibadethanelerin düzenlenmesine kadar geniş kapsamlı hazırlıklarını tamamladı.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Balıkesir, 9 Günlük Bayram Tatili İçin İdeal Bir Tatil Merkezi Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir, Bayram Tatili İçin Hazır

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Kurban Bayramı’nın şehirde huzur ve güven içinde geçmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Şehir genelinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak, vatandaşların rahat bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla önemli adımlar atıldı.

Balıkesir, Kurban Bayramı, bayram tatili, sahil bölgeleri, temizlik çalışmaları, huzur ortamı

Balıkesir, 9 Günlük Bayram Tatili İçin İdeal Bir Tatil Merkezi Oldu_1

Şehir Genelinde Temizlik ve Bakım Çalışmaları

Bayram öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mezarlıkların ve ibadethanelerin temizliği başta olmak üzere şehir genelinde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca hayvan pazarlarının sterilizasyonu da zoonoz hastalıkların önlenmesi için özel bir önem taşıdı.

Balıkesir, Kurban Bayramı, bayram tatili, sahil bölgeleri, temizlik çalışmaları, huzur ortamı

Balıkesir, 9 Günlük Bayram Tatili İçin İdeal Bir Tatil Merkezi Oldu_2

Sahil Bölgelerindeki Hazırlıklar

Balıkesir’in Mavi Bayraklı plajlarında da titiz bir hazırlık süreci yaşandı. Belediye ekipleri, plajların temizliği, bakımı ve düzenlemelerini tamamlayarak tatilcilerin huzurlu bir şekilde denize girmelerini sağladı. Cankurtaran hizmetleri de sürekli olarak gözden geçirilerek, tatilcilerin güvenliğini sağlama konusunda önemli bir rol üstlendi.

Başkan Ahmet Akın’dan Mesaj

Başkan Ahmet Akın, bayramların sevdiklerle bir arada olmanın değerini vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu: “Kurban Bayramı, bizim için paylaşmanın, dayanışmanın ve huzurun simgesidir. Balıkesir olarak tüm vatandaşlarımızın bu özel bayramı huzurlu bir şekilde geçirmeleri için gereken tüm çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızı, eşsiz doğası ve temiz plajlarıyla Balıkesir’e davet ediyor, herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.