DOLAR 34,0134 0.34%
EURO 37,8651 0.67%
ALTIN 2.819,700,37
BITCOIN 1973175-2.83055%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası: 514 Sporcu Balıkesir’de Buluştu

Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası: 514 Sporcu Balıkesir’de Buluştu

Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası, yerli ve yabancı 514 sporcunun katılımıyla başladı. Sporcular, organizasyonu kusursuz bulduklarını belirtti.

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 16:37
Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası: 514 Sporcu Balıkesir’de Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen “Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası”, “Güç Seninle” sloganıyla Avlu Yaşam Merkezi’nde başladı. 11 Ağustos’a kadar sürecek olan bu büyük organizasyon, Avrupa’nın gözünü Balıkesir’e çevirdi. Şampiyonaya 380’i yurt dışından olmak üzere toplamda 514 triatlet katılıyor. Sporcular, bisiklet, koşu ve yüzme etaplarından oluşan zorlu parkurlarda genç erkek, genç kadın, elit erkek ve elit kadın kategorilerinde mücadele ediyor.

Balıkesir Triatlonu, Avrupa Şampiyonası, spor organizasyonu, triatlet, yerli yabancı sporcular, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Triatlon Federasyonu.

Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası 514 Sporcu Balıkesir’de Buluştu1_1

Sporculardan Organizasyona Tam Not

Şampiyonaya katılan sporcular, parkurların zorluğu ve organizasyonun kalitesi karşısında hayranlıklarını dile getirdiler. Türkiye Milli Takımı’ndan Balıkesirli triatlet Bahadır Furkan Özerkişi, “270 metre yüzme, 6,8 kilometre bisiklet ve 1,8 kilometre koşu etaplarından oluşan zorlu bir yarıştaydık. Avrupa Şampiyonası’nın Balıkesir’de düzenlenmesinden gurur duyuyorum” dedi.

Türkiye Milli Takımı’ndan Cemre Civelek ise, yarışların yorucu ama bir o kadar da eğlenceli geçtiğini belirterek, “Bu fırsatı sağladığı için Başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Balıkesir Triatlonu, Avrupa Şampiyonası, spor organizasyonu, triatlet, yerli yabancı sporcular, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Triatlon Federasyonu.

Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası 514 Sporcu Balıkesir’de Buluştu_2

Yabancı Sporcuların Görüşleri

Macaristan Milli Takımı’ndan Fanni Szalai, yüzme parkurunun temizliğine dikkat çekerek, “Su çok temiz. Bu inanılmaz yarış için teşekkürler Balıkesir” dedi. Portekiz Milli Takımı’ndan Ricardo Batista, “Şu ana kadar gördüğüm en güzel yarıştı” diyerek Balıkesir’e olan hayranlığını dile getirdi.

Türkiye Milli Takımı’ndan Mürya Karayel de yarışın çok iyi geçtiğini ve finallerde iddialı olduğunu belirtti. Sporcuların yarışma boyunca gösterdikleri performans, hem organizasyonun kalitesini hem de Balıkesir’in ev sahipliği başarısını gözler önüne serdi.

Şampiyona Canlı Yayında

“Triathlon Balıkesir 2024” adıyla düzenlenen bu büyük şampiyona, https://bit.ly/BBBTV adresinden canlı olarak izlenebiliyor. Hem yarışmacılar hem de izleyiciler için büyük bir heyecan kaynağı olan bu organizasyon, Balıkesir’in spor turizmi açısından önemli bir merkez haline gelmesine katkı sağlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.