DOLAR 34,1126 0.28%
EURO 38,1208 0.15%
ALTIN 2.868,061,39
BITCOIN 21627981.42624%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir’de o isim Ak Parti’ye katıldı

Balıkesir’de o isim Ak Parti’ye katıldı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
Balıkesir’de o isim Ak Parti’ye katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, Ak Parti’ye katıldı.

Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, Ak Parti grup toplantısı sonrasında partiye katıldı. Balıkesir Milletvekillerinin de katılımı ile gerçekleştirilen grup toplantısı sonrasında İsmail Ok’a Ak Parti rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Erdoğan konuşmasında “Ailemiz bu mübarek ramazan ayında daha da güçlenmiştir” diyerek sözü İsmail Ok’a bıraktı. Parti grubuna hitaben konuşma gerçekleştiren İsmail Ok, Türkiye’nin kurulan oyunları bozduğunu, dostlarına güven veren bir ülke olduğunu belirterek, ” İşte bunun için Cumhur İttifakı dedim, AK Parti’de mücadelede ben de varım dedim” diye konuştu.

 

Konuşmasının devamında neden Ak Partiye katıldığını açıklayan Ok, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da nerede olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti devletini tehdit eden içeriden ve dışarıdan hain düşmanlara karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlarını balyoz gibi ezmiştir. Bu vesile ile ülkemizin her karış toprağında canı veren kan akıtan şehitlerimizi yad ediyorum” dedi.

Konuşmasının devamında Türkiye’nin özellikle savunma sanayi alanında lig atladığını da ifade eden İsmail Ok, SİHA ve İHA’lar ile artık kurulan oyunları bozan bir devlet haline gelindiğini söyledi. Ok konuşmasının devamında; “Türkiye artık oyun kuran, kurulan oyunları bozan, düşmanlarına korku salan bir ülke olmuştur.  İşte bunun için Cumhur ittifakı dedim. İşte bunun için sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ak Partide mücadelede bende varım dedim” diye konuştu.

Gerçekleştirilen milletvekili seçimleri sonrasında Balıkesir’de İYİ Parti’den milletvekili seçilen Ok, 2020 yılı şubat ayında partisinden istifa etmiş ve bu güne kadar görevini Balıkesir Bağımsız Milletvekili olarak sürdürmüştü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.