DOLAR 33,9864 0.26%
EURO 37,8507 0.65%
ALTIN 2.825,470,58
BITCOIN 1986505-2.5882%
Balıkesir
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma Açıklarında Gemide Zehirlenen 2 Gemici Hayatını Kaybetti

Bandırma Açıklarında Gemide Zehirlenen 2 Gemici Hayatını Kaybetti

Bandırma açıklarındaki Rusya bandıralı bir gemide görev yapan 2 işçi, açığa çıkan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
Ağustos 24, 2024 18:07
Bandırma Açıklarında Gemide Zehirlenen 2 Gemici Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da Gemide Gaz Zehirlenmesi: 2 İşçi Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesi açıklarında bulunan bir gemide meydana gelen olayda, gemi personeli iki işçi zehirlenerek hayatını kaybetti. Rusya bandıralı “Navis 2” adlı geminin ambar bölümünde çalışan 46 yaşındaki Konstantin Martynov ve 52 yaşındaki Dmitry Mochalov, henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden fenalaştı.

Olay Nasıl Gelişti?

Gemideki personelin durumunun bildirilmesi üzerine, Bandırma demir sahasında bulunan gemiye Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Sağlık ve AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer (KBRN) ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, Martynov ve Mochalov’un açığa çıkan gazdan zehirlendikleri ve hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Cesetler Bursa’ya Gönderildi

Olay sonrası gemi, Bandırma Çelebi Limanı’na yanaştırıldı. Hayatını kaybeden iki personelin cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili olarak Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Olayın nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililerin kapsamlı bir inceleme başlattığı ve gemideki diğer personelin de güvenlik önlemleri doğrultusunda sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.