DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21543080.93882%
Balıkesir
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, yerel seçim döneminde verilen sözlerin unutulduğunu, Bandırma Belediyesi’nin hizmet üretemediğini söyledi.

MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, geride kalan 3 yıllık sürede Bandırma Belediyesi’nin hizmeti unuttuğuna dikkat çekti. Seçim döneminde verilen vaatlere rağmen hiçbir şey yapılmadığının altını çizen Başkan Bozkurt, “Trafik, otopark, pazar yeri sorunları ortada. Çözüm noktasında bir yaklaşım da yok. Deprem bölgesi olmamıza rağmen atılmış bir adım yok. Bir deprem olsa Bandırma Belediyesi bunun hesabını nasıl verecek” dedi.

“OK’UN GÖREVDEN ALINMASI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok’un, Belediye Başkanı Tolga Tosun tarafından görevden alınmasıyla ilgilenmediklerini belirten Bozkurt, “Bizim derdimiz, sevdamız Bandırma. Şehre iyi hizmet verildiği sürece kimi görevden aldıklarıyla ilgilenmiyoruz ancak Metin Ok’un da görevden alınmasından kötü olan ortada iyi bir hizmet yok” sözleriyle belediyeyi eleştirdi.

“MECLİS ÜYELERİNİN DÜŞÜRÜLMEK İSTENMESİ SİYASİ BİR HAMLE”

Susurluk Belediye Meclisi’nde İbrahim Dürmüş’ün düşürülmesinin ardından, Bandırma Belediyesi’nde de aynı konunun gündeme getirilmesinin tamamen siyasi bir hamle olduğunun altını çizen MHP’li Bozkurt, Millet İttifakı’nın büyükşehir belediye meclisinde çoğunluğu ele geçirmek istediği iddialarının kamuoyu tarafından konuşulduğunu vurguladı. Mazeret dilekçeleri olan isimlerin üyeliğinin düşürülmesinin yasal bir dayanağı olmamasına rağmen Mart ayı meclis toplantısında düşürülmesi durumunda kanuni yollara başvuracaklarını üstüne basa basa söyledi.

“MİLLET İTTİFAKI MİLLETİ MUTLU EDEMEZ”

6 muhalefet partisinin bir araya gelerek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat metnini imzalamasına ilişkin “Birbirinden farklı görüşlere sahip siyasi liderlerin bir araya gelmesi konusunda endişelerimiz var” sözleriyle görüşlerini dile getirdi. Bozkurt, Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin Türkiye’yi yönetecek güçte olmadığını belirterek yapılan çalışmalar ve uygulamalarda samimi olmadıklarının zamanla anlaşılacağını kaydetti. Bozkurt “Doğu Akdeniz’de, İdlib’de, Libya’da ne işiniz var diyen insanların Türkiye’yi yönetme sevdasına inanmıyoruz. İrtica PKK’dan daha tehlikelidir diyen bir anlayış vardı. Bu milletin dini değerlerini yok sayan görüşler vardı. İrtica maskesi altında din ve İslam düşmanlığı yapmak kimseye bir şey kazandırmaz. Siyasetçinin görevi insanı mutlu etmektir. Bu partililer oturduğu masada mutlu olmadıkları için vatandaşımızı da mutlu edemezler” diye konuştu.

“ADIM ADIM 2023 TOPLANTIMIZ 5 MART’TA”

Ülke genelinde başlatılan “Hedef 2023 İl İl Anadolu Etkinlikleri” kapsamındaki programın ardından “Adım Adım 2023- İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Bozkurt, 5 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan toplantıya MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP MYK üyeleri ve MHP Merkez Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan MHP merkez yöneticilerinin katılacağını söyledi. Bozkurt, “MHP Bandırma teşkilatı olarak Şoförler Odası Düğün Salonu’nda kıymetli ülküdaşlarımıza ve çok değerli Bandırmalı hemşerilerimize açık bir salon toplantısı gerçekleştireceğiz. Başta Milliyetçi Harekete gönül vermiş bütün dava arkadaşlarım olmak üzere, çok kıymetli Bandırmalı hemşerilerimizi yapacağımız bu güzel toplantıya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.