DOLAR 34,0731 -0.01%
EURO 38,0045 0.03%
ALTIN 2.801,07-0,05
BITCOIN 21189883.40779%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda 2. Otomobil Fuarı Başladı

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda 2. Otomobil Fuarı Başladı

Bandırma'da 2. Otomobil Fuarı, Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. 23-25 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan fuarın açılışı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından yapıldı. Fuarda, 14 otomobil firması 40 farklı modeli sergiliyor.

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 20:55
Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda 2. Otomobil Fuarı Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Cumhuriyet Meydanı, 23-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 2. Otomobil Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Bandırma Belediyesi ve Otolife işbirliğiyle gerçekleştirilen fuarın açılışını, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptı. Açılışta, Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu, Başkan Vekili Sami Türkmen ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Bandırma, Otomobil Fuarı, Cumhuriyet Meydanı, Fiat Kadıoğlu, Hyundai Baştaş, otomobil modelleri, fuar açılışı

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda 2. Otomobil Fuarı Başladı_1

Gözde Markalar ve Yeni Modeller

Fuara, otomobil dünyasının önde gelen 14 markası katılıyor ve toplamda 40 farklı model sergileniyor. Fuarda yer alan markalardan biri olan Fiat, Bandırma’da uzun yıllardır Kadıoğlu Grubu ile işbirliği yapıyor. Fiat standında, markanın en yeni modelleri ile birlikte, Doblo gibi en çok satan araçlar da sergilendi. Fiat Kadıoğlu Yetkilisi Barış Tütüncü, fuara katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Uygun fiyat ve tartışılmaz kalitemizle Bandırmalı ve çevre yerlerden gelen vatandaşlarımız modellerimizi inceleyebilir, uygun ödeme koşulları ve kredi fırsatlarından yararlanabilirler,” dedi.

Bandırma, Otomobil Fuarı, Cumhuriyet Meydanı, Fiat Kadıoğlu, Hyundai Baştaş, otomobil modelleri, fuar açılışı

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda 2. Otomobil Fuarı Başladı_2

Hyundai’den Hibrit Modeller

Otomobil dünyasının bir diğer önemli markası Hyundai de fuarda Baştaş Grup ile yer aldı. Hyundai Baştaş Yetkilisi Mehmet Özbay, “Baştaş Grup olarak otomobil sektöründe yıllardır Hyundai markası ile çalışıyoruz. Hyundai’nin kaliteli ve uygun fiyat seçenekli modelleri ile Oto Show Fuarında yer almaktan gururluyuz. Vatandaşlarımız Baştaş Grup çatısı altında Hyundai farkını görebilirler,” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.