DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21480320.03949%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki yıldır pandemi nedeniyle kutlanamayan bayramların ardından bu yıl kademeli normalleşme ile Bandırma eski iskele binasında Bayramlaşma Programı düzenlendi.

Bandırma Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Bayramlaşma Törenine Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bir önceki dönem kaymakamı ve Sakarya İli erenler İlçesi Kaymakamı Günhan Yazar, 6. Ana Jet Üs Komutanı ve Bandırma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selahattin Akalp, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Mavi ve Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Mert Yıldırım protokolde yer aldı.

İlçede bulunan vatandaş ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun, programa katılan herkesin bayramını kutlayarak” Pandemiden dolayı bayramları kutlayamadık. Herkes bayramlaşmaya hasret kaldı. Bandırma güzel bir kent, aidiyet duyusu oluşmuş bir kent. Böyle olunca şehirde güzel bir sinerji oluşuyor. Bu bayram yerel yönetim olarak sofralarımızı paylaştık, davetlere katıldık. Normalleşmeyle beraber bu bayramı coşkulu bir şekilde kutluyoruz. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.

Daha sonra bayramlaşma törenine katılan vatandaş ve sivil toplum örgütü temsilcilerine hitaben konuşan Kaymakam Engin Aksakal, bayramların toplumu bir araya getiren unsurların en başında geldiğini söyledi. Aksakal konuşmasında; “Bu bakımdan Türk tolumu olarak bu günlerde birlik ve beraberliğimizi, birbirimize gösterdiğimiz bu ilgi ve alakayı yaşamınızın her anında ne kadar fazla kullanabilirsek müreffeh bir hayatımız olacaktır” dedi.

Bayramlaşma töreninde konuşan 6. Ana Jet Üssü Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, askerler için en önemli gün halkın bayram yaptığı günlerdir diyerek başladığı konuşmasında; “Biz askerler halkımız bayram yapsın diye gerektiğinde göklerde dalaşan, dağlarda boğuşan, denizlerde savaşan insanlarız. Halkımız Bayram yapsın diye şehitlerimiz ılık kanını Türk bayrağına verir gövdesini toprağa katar. Halkı bayram yaptığında şehitlerimizin gövdesi, döktüğü kanı bir kez daha bayram yapar.  Bizler burada özgür, bağımsız ve özgür bir biçimde bayram yaptığımızda bilin ki şehitlerimize de bayram yaptırıyoruz. kolunu bacağını ülke toprağına katan buradaki gazilerimize de bayram yaptırıyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.