DOLAR 34,1046 0.22%
EURO 38,0811 0.04%
ALTIN 2.840,940,42
BITCOIN 21574051.81699%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Royal Hastanesi Bandırmaspor Kulübü’nün kurumsal ürünlerinin bulunduğu ‘’Bordo’’ isimli mağazanın açılışı gerçekleştirildi.


Nikah Salonu önündeki otopark girişinde olan mağazada Bandırmaspor’un lisanslı formaları ve çeşitli ürünleri yer alıyor. ‘’Bordo’’ mağazasının açılış törenine Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez , Bandırmaspor Kulübü Yönetimkurulu Üyeleri, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, İl Spor Müdürü, İlçe Spor Müdürü, Siyasi Parti İlçe Başkanları, çevre ilçelerden gelen spor kulüplerinin başkanları ve Bandırmaspor taraftarları katıldı.

En Büyük Gücümüz Taraftarımız

Açılışta ilk olarak konuşmayı yapan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez, açılış konuşmasında Bandırmaspor hakkında düşüncelerini şu sözler ile ifade etti.
‘’Bandırmaspor büyük biz sadece taraftarız. Biz sadece görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. ‘’Bordo markasıyla ilk dükkanımızı açıyoruz. Ürün çeşitlerimiz daha da artacak. Bugün çok önemli bir maçımız var. Bandırmaspor çok önemli bir marka. Bizim en büyük gücümüz taraftardır. Halkımız Bandırmaspor’a sahip çıkarsa her şey çok güzel olacak. Burada olan herkese çok teşekkür ediyorum’’

‘’Şehrimizin Marka Değeri Bordo’’

Bandırma Belediyesi Başkanı Tolga Tosun, kurumsallaşmaya dikkat çekerek, Bandırmaspor taraftarının, Bandırmaspor’un yanına olması gerektiğinden bahsetti.
Tosun, ‘’ Kulübümüzün geldiği noktayı gururla izliyoruz. Başarı ile birlikte bir kurumsallaşma da mevcut. Bandırmaspor şehrimizin marka değeri. Yerel yönetim olarak amatör ve profesyonel kulüpleri her zaman destekliyoruz. Daha iyi noktalara gelebilmek için halkın kenetlenmesi gerekiyor. Stadyumda alacağımız her bilet ile takımımızın arkasında olmalıyız. Herkesin bir forması olmalı. Büyük bir aileyiz. Herkese hayırlı olmasını diliyorum ‘’ dedi.

Okunan dua ve kesilen kurbanın ardından alkışlar eşliğinde açılış kurdelesi açılışa katılan protokol üyeleri tarafından kesildi. Kurdela’nın kesilmesi ile birlikte açılışı gerçekleştirilen mağazadan protokol üyeleri ve vatandaşlar alışveriş yaparak buradan da oynanacak olan Bandırmaspor-Kocaelispor karşılaşmasına gittiler. Oynan karşılaşmadan ise Bandırmaspor sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

HABER: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.