DOLAR 34,0750 -0.03%
EURO 37,8676 -0.13%
ALTIN 2.801,13-0,05
BITCOIN 21211243.20863%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da 23 Nisan coşkusu

Bandırma’da 23 Nisan coşkusu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
Bandırma’da 23 Nisan coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında resmi tören gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Meydanı’nda Bandırma halkının yoğun ilgisiyle başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan; “Unutmayınız ki sizler uğruna can verip vatan kuran bir neslin torunlarısınız. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aynı zamanda insanlık için aydınlık bir gelecek çağrısıdır.” ifadelerinde bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Uras Baş “23 Nisan” isimli şiiri seslendirdi. Çevre okullar tarafından 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan gösteriler sunuldu.

Kutlama töreninde Hasan Atlı İlkokulu Kafkas Yöresi Halkoyunları, Hürriyet İlkokulu Eskişehir Yöresi Halkoyunları, Fatih Ortaokulu Burdur Yöresi Halkoyunları, Edincik 18 Eylül İlkokulu Potbori Modern Dans, Yaman Egeli İlkokulu Ankara Yöresi Halkoyunları, 17 Eylül İlkokulu Kırşehir Yöresi Halkoyunları, Yaman Egeli Ortaokulu Adana- İstanbul Yöreleri Halkoyunları gösterilerini sergilendi.


Etkinliğe katılanlar arasında Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Birol Şahin, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve siyasi parti temsilcileri yer aldı.


Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.