DOLAR 34,0962 0%
EURO 37,9019 -0.13%
ALTIN 2.797,66-0,17
BITCOIN 21101942.99261%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Av Sezonu Başladı: İlk Mezat Büyük İlgi Gördü

Bandırma’da Av Sezonu Başladı: İlk Mezat Büyük İlgi Gördü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 1 Eylül'de sona eren avlanma yasağının ardından balıkçılar Marmara Denizi'ne açıldı. İlk mezatta istavrit kasası bin 500 TL, sardalya ise bin TL'den satıldı.

ABONE OL
Eylül 1, 2024 15:16
Bandırma’da Av Sezonu Başladı: İlk Mezat Büyük İlgi Gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 1 Eylül itibarıyla avlanma yasağının sona ermesiyle birlikte balıkçılar, Marmara Denizi’ne ağlarını atarak av sezonunu açtı. Bandırma ve Erdek Körfezi’nde avlanmaya başlayan balıkçıların ağlarına ilk olarak hamsi ve istavrit takıldı. Sezonun açılmasıyla birlikte balıkçılar, uzun bir aradan sonra yeniden denizle buluşmanın heyecanını yaşadı.

Bandırma, av sezonu, Marmara Denizi, balıkçılık, istavrit, sardalya, mezat, Balıkesir

Bandırma’da Av Sezonu Başladı: İlk Mezat Büyük İlgi Gördü_1

İlk Mezat Büyük İlgi Gördü

Av sezonunun başlaması nedeniyle Bandırma’da düzenlenen ilk mezat büyük ilgi gördü. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın da katılımıyla gerçekleştirilen mezatta, sezonun ilk ürünleri satışa sunuldu. Mezat sırasında istavrit kasası bin 500 TL, sardalya ise bin TL gibi yüksek fiyatlarla alıcı buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.