DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18428040.73572%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Gizli Kamera Skandalının Faili Evinde Ölü Bulundu

Bandırma’da Gizli Kamera Skandalının Faili Evinde Ölü Bulundu

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bayanlar tuvaletine gizli kamera yerleştirerek görüntü kaydettiği tespit edilerek tutuklanan Tarık Özkan evinde ölü olarak bulundu. Geçtiğimiz aylarda tutuklanan Özkan'ın davası devam ediyordu.

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:54
Bandırma’da Gizli Kamera Skandalının Faili Evinde Ölü Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kamera Düzeneği Kurmuştu

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tuvalete gizli kamera düzeneği kurarak görüntü kaydettiği ortaya çıkan Tarık Özkan, Sunullah Mahallesi’ndeki evinde ölü olarak bulundu. Özkan’ın bulunduğu daireden koku gelmesi üzerine durumundan şüphe duyulması üzerine polis ekiplerine haber verildi.  Özkan’ın kapısını açmaması üzerine ikametinin kapısı açıldı. Polis ekipleri, Özkan’ın cansız bedenini buldu.

Gizli Kamera Düzeniği ve İtiraf

Tarık Özkan, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletine çanta içine yerleştirilmiş gizli kamera düzeneği kurduğunu itiraf etmişti. Özkan, gözaltına alındığında 4 yıl boyunca bu şekilde görüntü kaydettiğini söylemişti. Yargı süreci tutuksuz olarak devam ediyordu.

Ölüm Nedeni Kalp Krizi Şüphesi

Özkan’ın ölüm nedeni olarak kalp krizi şüphesi üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan cenaze, otopsi için Bursa’ya sevk edildi.

Skandalın Ayrıntıları

Tarık Özkan, hastane tuvaletinde gizli kamera düzeneği kurduğunun ortaya çıkmasıyla büyük bir skandala neden olmuştu. Polis tarafından yapılan araştırmalar sonucu, Özkan’ın 4 yıl boyunca bu şekilde görüntü kaydettiği tespit edilmişti. Özkan, bu süreçte gözaltına alınmış, sorgusunda suçunu itiraf etmiş ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Soruşturma Devam Ediyor

Özkan’ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belirlenecek. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği konusunda tartışmalara yol açtı.

Anahtar Kelimeler: Bandırma, Tarık Özkan, gizli kamera skandalı, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kalp krizi, ölüm, Bursa Adli Tıp Kurumu, yargı süreci.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.