DOLAR 34,0613 -0.04%
EURO 38,0136 0.15%
ALTIN 2.801,19-0,05
BITCOIN 20962232.00215%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’da Ruhsatsız Silah Operasyonunda C.D. Tutuklandı

Bandırma’da Ruhsatsız Silah Operasyonunda C.D. Tutuklandı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş çalışmaları kapsamında Yenimahalle'de şüpheli bir şahsın motosikletinde ve evinde yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. Şüpheli C.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Eylül 9, 2024 17:14
Bandırma’da Ruhsatsız Silah Operasyonunda C.D. Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede asayiş olaylarını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yenimahalle’de bir sokakta durumundan şüphelenilen 42 yaşındaki C.D.’nin motosikletinde ve evinde yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Motosiklette Yapılan Arama

Yenimahalle’de devriye gezen ekipler, şüpheli davranışlar sergileyen C.D.’yi durdurarak motosikletini kontrol etti. Yapılan aramada, motosikletin selesinde bulunan bir çantada: 2 adet ruhsatsız ve seri numaraları kazınmış tabanca ele geçirildi. Motosiklet üzerinde yapılan aramaların ardından Cumhuriyet Savcılığından alınan izin ile birlikte bu kez şahsın evinde arama gerçekleştirildi.

Evde Yapılan Arama

C.D.’nin evinde yapılan genişletilmiş aramada ise: 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeğe ait 5 dolu kartuş, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bir adet şarjör, 2 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, 3 adet uçaksavar mermisi olduğu değerlendirilen mühimmat ele geçirildi.

C.D. Tutuklandı

Ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulurken, C.D. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı cezaevine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.