DOLAR 34,1039 0.22%
EURO 38,1282 0.11%
ALTIN 2.842,110,46
BITCOIN 21590072.06624%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırmaspor son 3 haftanın acısını çıkardı

Bandırmaspor son 3 haftanın acısını çıkardı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:16
Bandırmaspor son 3 haftanın acısını çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto 1.Lig’de 3 hafta üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından 5. sıraya düşen Bandırmaspor, Balıkesirspor’u 5-1 yenerek motivasyonunu topladı. Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Anıl Başoğlu; “Kamuoyunda oluşan baskı ile çıktığımız Balıkesirspor maçı camiamız adına çok önemliydi.” ifadesinde bulundu.


Bandırmaspor Spor Toto 1.Lig’in bitimine 2 hafta kala Balıkesirspor deplasmanında almış olduğu galibiyetle tarihinde ilk defa süper lige çıkma yolunda Playoff maçları oynamayı garantiledi. Ligde 3, 4, 5 ve 6. sırayı alan takımların mücadele edeceği Playoff maçlarında yarı finaller 25 Mayıs ve 29 Mayıs’ta yapılacak eleme maçlarının ardından 2 Haziran 2022’de tarafsız sahada final maçı oynanarak kazanan takımın Süper Lig’e adım atacağı belirtildi.


“TARAFTAR BANDIRMASPOR’U BÜYÜK BİR DESTEKLE YOLCU ETTİ”

Bandırmaspor’un üst üste alınan mağlubiyetler ve ilk 2 den Süper Lig’e çıkma şansını kaybettiği süreçte kamuoyunda oluşan baskı ile maça çıktığını ifade eden Anıl Başoğlu, Balıkesirspor maçının takım adına oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Maç öncesinde Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak antrenman ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Başoğlu; “Taraftarımızın Bandırmaspor’u büyük bir destekle Balıkesir’e yolcu etmensinin verdiği motivasyon ile çıktığımız Balıkesirspor maçını çok rahat kazandık. Cezalı ve sakat oyuncularımızın takıma dönmesiyle eli güçlenen Teknik Direktörümüz Mustafa Gürsel ideale yakın bir kadro dizilişiyle sahaya çıktı. 3 haftalık cezasını tamamlayan Osmajic’in 15 dakikaya sığdırdığı 3 gol, Kerim Avcı’nın istekli futbolunu golle süslemesi ve Keny’nin bitmek bilmeyen enerjisi ile Bandırmaspor Balıkesirspor deplasmanında tarihi bir farka koştu. Bu azimle sahadan 5-1’lik bir galibiyetle ayrıldı.” açıklamalarında bulundu.


“BURSASPOR MAÇINA MUTLAK GALİBİYET AMACIYLA ÇIKACAĞIZ”

Son haftalarda Bandırmaspor’un isteksiz bir futbol sergilediğini belirten Başkan Başoğlu, Balıkesirspor maçında bu isteksizliğin yerini daha çok pas ve hücuma dönük bir oyun anlayışının aldığını kaydetti.Bu maçta futbolcular arasındaki yardımlaşma ve maça olan konsantrasyonun galibiyeti getiren en önemli etkenler olduğunu dile getiren Anıl Başoğlu; “Maçta yaşanan tek olumsuz nokta ise Dos Santos’un sakatlanarak oyundan çıkması oldu. Dos Santos’un durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Balıkesir deplasmanında oynanan istekli futbol ve alınan farklı skorun verdiği pozitif hava ile hafta sonunda Bursaspor’u ağırlayacağız. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle kümede kalma umutlarını sürdüren rakibimiz 3 puanı alma amacıyla Bandırma’ya gelecek. Bandırmaspor’da Bursaspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı sebebiyle Doğancan, Davas ve Remi Mulumba bu maçta oynayamayacak. Playoff yolunda mutlak galibiyet amacıyla çıkacağımız Bursaspor maçında, Bursaspor’un da kümede kalma umutlarını sürdürmesi için 3 puan çıkarması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“BANDIRMASPOR’A GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAM”

Bandırmaspor ile birlikte Erzurumspor ve İstanbulspor’un Playoff biletini kaptığını söyleyen Taraftarlar Derneği Başkanı Başoğlu; “Playoff’a katılacak son takım önümüzdeki 2 haftada belli olacak. Playoff yolunda son takım olarak Eyüpspor bir adım önde gözükse de Tuzlaspor, Samsunspor ve Keçiörengücü’nün Playoff şansı devam ediyor. Ligde 3.sırayı alan takımın 6.sırada yer alan takımla eşleşeceği Playoff maçlarının ilk turunda ligi 4.sırada bitiren takım da ligde 5.sırayı alan takımla karşılaşacak. Son 2 maçtan 6 puanla ayrılmamız halinde ligde 6. sırayı yer alan takımla eşleşeceğiz. Bandırmaspor Taraftarlar Derneği ve Bandırmaspor taraftarları olarak bu yolda sonuna kadar takımımızın arkasındayız. Bandırmaspor’a güvenimiz ve inancımız tam.” ifadelerinde bulundu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.