DOLAR 34,0616 0.11%
EURO 38,0595 -0.03%
ALTIN 2.832,860,15
BITCOIN 21490044.48848%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırmaspor Taraftarıyla Sezon Öncesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Bandırmaspor Taraftarıyla Sezon Öncesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde Bandırmaspor taraftarlarıyla bir araya gelerek genel bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, müsabaka güvenliği sorumlusu olarak atanan Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Rıdvan Dal da katıldı. Taraftar dernekleri ve tribün liderleriyle iş birliği içinde olunacağı vurgulandı.

ABONE OL
Eylül 11, 2024 12:54
Bandırmaspor Taraftarıyla Sezon Öncesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde Bandırmaspor taraftarlarıyla “tanışma ve kaynaşma” toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, İçişleri Bakanlığı tarafından Bandırmaspor’a Müsabaka Güvenlik Amiri olarak atanan Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Rıdvan Dal, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Bağcı katıldı. Taraftarlar Derneği ve tribün liderleri de toplantıda yer aldı.

Müsabaka Güvenliği Ön Planda

Toplantıda konuşan Rıdvan Dal, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan karar doğrultusunda, iç ve dış sahalarda Bandırmaspor taraftarlarının güvenliğinden sorumlu olduğunu belirtti. Dal, “Bu süreçte taraftar dernekleri ve tribün liderleriyle yakın iletişim halinde olacağız. Bandırmaspor’un hem iç saha hem de deplasman maçlarında huzur ve güveni sağlamak önceliğimizdir” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü’nden Başarı Dileği

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, 2024-2025 sezonunda Bandırmaspor’a başarılar dileyerek, maçların huzurlu ortamlarda oynanması için taraftarlarla sürekli diyalog içinde olacaklarını vurguladı. Demirdaş, güvenli bir futbol sezonu geçirmek için tüm tarafların iş birliği yapmasının önemine değindi.

Taraftar Derneği’nden Centilmenlik Vurgusu

Bandırmaspor Taraftarları Derneği Başkanı Anıl Başoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, yaklaşan Amedspor karşılaşmasına da değinerek, “Bu hafta oynanacak maç, diğer maçlardan farklı değil. Amedspor taraftarlarını misafir etmekten memnuniyet duyacağız. Centilmenliğin ön planda olduğu bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.