DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırma’ya milli gurur

Bandırma’ya milli gurur

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:19
Bandırma’ya milli gurur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma futbol ve basketbolda milli gurur yaşadı. Bandırmaspor’un yeni transferi Osmajic Karadağ Milli Takımına, Bandırma Basketbol Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Alptimuçin Kurt Milli Takıma yardımcı antrenör davet edilirken, U-14 takımı oyuncusu Ayşegül Üzel’de milli takıma davet aldı.

Devre arasında La Liga’dan kiralık olarak Bandırmaspor’a katılan Osmajic, gollerine milli takımda da devam ediyor. Ligde oynanan son maçta Tuzlaspor filelerini havalandıran golcü oyuncu Yunanistan’ı da boş geçmedi. Karadağ formasıyla, Ermenistan ve Yunanistan ile oynadığı hazırlık maçlarında ilk 11’de başlayan başarılı oyuncu, performansıyla parmak ısırttı. Yunanistan karşısında takımına galibiyeti getiren tek golün sahibi Osmajic’in bu formu hafta sonu deplasmanda oynanacak Samsunspor karşılaşması öncesinde bordo beyazlı camiaya umut verdi.


ÖZİŞ: “KADIN BASKETBOLUNA OYUNCU KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Altyapıya yaptığı yatırımla kadın basketboluna damga vurmaya hazırlanan Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü ise milli takıma iki isim yollayarak Bandırma’nın potadaki gururu oldu. Alt yaş kategorilerinde galibiyetlere ambargo koyan takımlar yaratan Antrenör Alptimuçin Kurt Milli Takıma yardımcı antrenör olarak davet edildi. Kurt’un U-14 takımından öğrencisi olan Ayşegül Üzel’de milli takım daveti aldı. Daha önce milli takıma birçok oyuncu gönderen bordo beyazlı takımda büyük mutluluk yaşanıyor. Milli forma altında Bandırma’yı temsilen oyuncu göndermenin haklı gururunu yaşadıklarının altını çizen Kulüp Başkanı Bora Öziş, Türk kadın basketboluna oyuncu kazandırmak için çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP