DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan Akın’dan Başkan Yavaş’a Nezaket Ziyareti

Başkan Akın’dan Başkan Yavaş’a Nezaket Ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ankara’da bir dizi görüşme kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Başkan Yavaş, Balıkesir’e gelmek istediğini ve birlikte projeler gerçekleştireceklerine inandığını söyledi.

ABONE OL
Temmuz 22, 2024 11:26
Başkan Akın’dan Başkan Yavaş’a Nezaket Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Akın ve Mansur Yavaş’tan Ortak Proje Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, çeşitli temaslarda bulunmak için Ankara’ya gitti. Bu kapsamda, yeniden seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Tebrik ve İyi Dilekler

Başkan Ahmet Akın, Mansur Yavaş’ı tebrik ederek, Ankara’nın yönetiminde başarılar diledi. Akın, “Görevinizde daha nice başarılara imza atarak Ankara’yı hak ettiği konuma getireceğinize inancım tam,” dedi. Ziyaret sırasında iki başkan, belediye çalışmaları ve projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Akın’dan Başkan Yavaş’a Nezaket Ziyareti

Başkan Akın’dan Başkan Yavaş’a Nezaket Ziyareti_1

Başkan Yavaş’tan İşbirliği Mesajı

Başkan Mansur Yavaş, Ahmet Akın’a nazik ziyareti için teşekkür ederek, “Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. En kısa zamanda Balıkesir’e gelmek istiyorum,” dedi. Başkan Yavaş, işbirliği ve ortak projeler konusunda umutlu olduğunu ifade etti.

Gelecekteki İşbirlikleri

Başkan Ahmet Akın ve Başkan Mansur Yavaş’ın buluşması, iki şehir arasında güçlü bir işbirliğinin sinyalini verdi. Başkan Yavaş’ın Balıkesir’e yapacağı ziyaret, bu işbirliğinin somut adımlarından biri olacak gibi görünüyor.

Ahmet Akın’ın Ankara ziyaretinde gerçekleştirdiği temaslar, Balıkesir ve Ankara arasında gelecekte yapılacak projeler için önemli bir başlangıç olarak değerlendiriliyor. Başkan Yavaş’ın Balıkesir’e yapacağı ziyaretle bu işbirliğinin daha da pekişmesi bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.