DOLAR 34,0134 0.34%
EURO 37,8651 0.67%
ALTIN 2.819,700,37
BITCOIN 1973175-2.83055%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Başkan Bozkurt; “Grev Hakları Yasal Çerçevede Kaldığı Sürece Sakıncalı Değildir”
  • Velhasıl Gazetesi
  • Genel
  • Başkan Bozkurt; “Grev Hakları Yasal Çerçevede Kaldığı Sürece Sakıncalı Değildir”

Başkan Bozkurt; “Grev Hakları Yasal Çerçevede Kaldığı Sürece Sakıncalı Değildir”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:19
Başkan Bozkurt; “Grev Hakları Yasal Çerçevede Kaldığı Sürece Sakıncalı Değildir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli’yi makamında ziyaret ederek özellikle pandemi döneminde büyük bir özveri ile görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının ‘Tıp Bayramı’nı ‘ kutladı. Açıklamalarında 14 martta hastane bünyesinde bulunan anestezi uzmanları ile Başhekim Muzaffer Şenveli arasında geçen diyaloğa değinen Başkan Bozkurt, hastanede yaşanan grev ve diyaloglar nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldığını söyledi. Bozkurt; ” Dün meydana gelen olayın bakanlık tarafından başlatılan soruşturmanın neticesinde kesinlik kazanacağı bilgisini kamuoyuyla paylaşmak isteriz” dedi.

Görevli sağlık çalışanlarımızın grev hakları yasal çerçevede kaldığı sürece hiç bir sakıncası yoktur. Yalnız hasta kabul etmeme gibi bir eylemin içerisine girmelerini de kabul edilebilir bir davranış olarak görmüyoruz. Devletimizin millete hizmeti esas alan bir anlayışla özellikle bir sağlık kurumunda bu tür olayların yaşanması devlet ve millet beraberliğine atılmış bir oyunun bir parçası olarak değerlendiriliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.