DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BAYRAK ŞAİRİ’Nİ MİNNETLE ANDILAR

BAYRAK ŞAİRİ’Nİ MİNNETLE ANDILAR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
BAYRAK ŞAİRİ’Nİ MİNNETLE ANDILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü münasebetiyle Beşeylül İlkokulu tarafından İstiklal Marşı’nın 102’nci yıldönümü program düzenlendi.

Türkiye bağımsızlığının sembolü İstiklal Marşı’nın kabulünün 102’nci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı coşkuyla kutlandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program  Susurluk Beşeylül İlkokulu öğrencilerinin şiir ve oratoryo gösterimiyle devan etti. Beşeylül İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Kaymakam Muammer Köken ’in yanı sıra, Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, İlçe Tarım Müdürü İsmail Göçer, Siyasi Parti Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü münasebetiyle Beşeylül İlkokulu tarafından İstiklal Marşının 102’nci yıldönümü program düzenlendi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ”

Programın devamında Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı videonun izlenmesinin ardından Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Akif’in Sözü Cumhuriyetimizin 100’ü” temalı okullar arası şiir ve kompozisyon yarışması kazananlarına ödülleri takdim edildi.

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.