DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bebeği Gömdüler

Bebeği Gömdüler

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Bebeği Gömdüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, iki kişi sokak ortasındaki ağacın dibine yeni doğmuş bir bebeği gömdü. Olay, dün gece saat 00.30 sularında Cahide Yılmaz Camii’nin bulunduğu Yeşilkent Mahallesi’nde gerçekleşti. İki kişi araçla olay yerine gelerek bebeği bir ağacın altına bıraktı ve üzerine toprak attı. Daha sonra dua eden şahıslar, araçlarına binerek olay yerinden kaçtı.

Otopsi için morga götürüldü

Sabah saatlerinde bebeği bulan bir çocuk, durumu cami görevlilerine bildirdi. Gömülü halde bulunan bebeği gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, iki şahsı yakalamak için çalışmalar başlatırken, bebek de otopsi için morga götürüldü. Yaşanan olay ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Gömdükten sonra pişman olup başında dua ettiler

Cahide Yılmaz Camii Dernek Başkanı Nevzat Durmaz, olayı şöyle anlattı: “Gece saat 00.30 sıralarında caminin dışındaki bir ağacın dibine bebek gömmüşler. Bize de bir çocuk haber verdi. Bebeği gördükten hemen sonra polis ekiplerine haber verdik. Polisler geldi, incelemelerin ardından bebeği götürdüler. Bebek zaten cenin dönemindeydi. Güvenlik kameralarından bırakan şahısları da tespit etmişler. Kim oldukları görülüyor hatta bıraktıktan sonra pişman olup başında dua da ediyorlar. Gördüğümde içim sızladı, bu tarzda bir olayın yaşanması gerçekten çok acı verici” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.