DOLAR 34,0646 0.13%
EURO 38,0956 0.01%
ALTIN 2.829,440,97
BITCOIN 21490044.48848%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BELEDİYE BAŞKANI GÜNEY PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI GÜNEY PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
BELEDİYE BAŞKANI GÜNEY PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, kapalı pazar yerinde esnafa ziyarette bulunarak halkın nabzını tuttu. Güney, esnaf ve alışveriş yapmakta olan vatandaşla hasbihalde ederek istek ve şikâyetlerini dinledi.

Belediye Başkanı Nurettin Güney gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında pazar esnafını ziyaret etti. Orta Mahalle Serkan Soylu Caddesi üzerinde yer alan kapalı pazar yerinde çeşitli ürünlerin yer aldığı tezgâhları dolaşan Güney, fiyatlar ve satışlar hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu. Başkan Güney, pazar esnafıyla bilgi alışverişinde bulunarak sebepsiz fiyat artışlarına gidilmemesi gerektiğini belirtti. Ziyaret esnasında vatandaşlarla da görüşen Güney, yapılan denetimler ve esnafların duyarlılığı ile fiyatlardaki suni artışın önüne geçileceğini belirtti. Pazar esnafıyla hasbihalde bulunan Başkan Güney, tüm esnaflara hayırlı işler temennisini iletti.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE EVE EKMEK GÖTÜRMEK İÇİN ÇABALIYORLAR

Pazar esnafına, belediye olarak gereken tüm çalışmaların yürütüldüğünün bilgisini veren Başkan Güney, “Bu soğuk havalarda çalışarak evine ekmek götüren ve sabahın erken saatlerinde mücadeleye başlayan her emekçi kardeşime kolaylıklar diliyorum. Bu insanlar aileleri, gelecekleri için çalışıyor ve ülkemiz için emek sarf ediyorsunuz. Tüm çalışan Susurluklu kardeşlerime Allah kolaylıklar versin, işinizi bereketli kılsın.” ifadelerini kullandı.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.