DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BEŞİKTAŞ’TAN YENİ PROJE “BU KİTAP SANA ARKADAŞIM”

BEŞİKTAŞ’TAN YENİ PROJE “BU KİTAP SANA ARKADAŞIM”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
BEŞİKTAŞ’TAN YENİ PROJE “BU KİTAP SANA ARKADAŞIM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş-Galatasaray derbisine yaklaşık 42 bin Beşiktaşlı gelecek ve “Bırakmam Seni Türkiyem” projesi kapsamında deprem bölgesine gönderilmek üzere çocuk kitapları getirecekler. 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında 30 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta Galatasaray ile karşılaşacak. Takımın resmi internet sitesinden yaptığı duyuruya göre yoğunluktan etkilenilmemesi amacıyla stadyum kapıları saat 15.30’da açılacak. 

Yaklaşık 42 bin Beşiktaşlı, bu akşam Vodafone Park’ta takımlarına destek verecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, “Bırakmam Seni Türkiyem” projesi kapsamında deprem bölgelerindeki çocukların kitap ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla taraftarlar, yanlarında getirdikleri çocuk kitaplarını stat gişelerine kurulacak olan kumbaralara bırakacaklar.

“BU KİTAP SANA ARKADAŞIM”

Beşiktaş’ın “Bırakmam Seni Türkiyem” proje kapsamında başlattığı yeni kampanyasını ise resmi internet sitesinde duyurdu:

“Tüm dünyanın dikkatini yaşadığımız deprem felaketine çeken “Bu Oyuncak Sana Arkadaşım” projemizden sonra, deprem bölgelerindeki çocuklarımızın kitap ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla, Bırakmam Seni Türkiyem organizasyonu kapsamında tüm Türkiye’ye yayılacak “Bu Kitap Sana Arkadaşım” isimli çocuk kitabı kampanyamızı başlatıyoruz.

Galatasaray derbisinde start…

“Bu Kitap Sana Arkadaşım” projemiz, 30 Nisan 2023 Pazar günü ezeli rakibimiz Galatasaray ile Vodafone Park’ta yapacağımız derbi ile start alacak.

Sevgili Taraftarımız, Beşiktaşlı çocuklarımız,

Bu anlamlı projeye destek olmak için, kütüphanenizde bulunan çocuk kitaplarını yanınızda getirerek, gişelere kurulacak olan kumbaralara bırakabilirsiniz. Getirdiğiniz kitaplara, deprem bölgesindeki arkadaşlarınıza birer mesaj yazarak ayrıca destek olabilirsiniz. Yanlarında kitap getiremeyen taraftarlarımız, Doğan Çocuk’un kuracağı stantlardan, uygun ve sabit fiyatlı çocuk kitaplarını ve dergilerini satın alıp bağış yapabilecekler.

Tüm taraftarlarımızı derbi maçına, kitaplarıyla bekliyoruz!”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.