DOLAR 33,9905 0.27%
EURO 37,8885 0.72%
ALTIN 2.821,790,44
BITCOIN 1969797-2.9838%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bir Hafta Arayla İki Acı Kayıp

Bir Hafta Arayla İki Acı Kayıp

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Bir Hafta Arayla İki Acı Kayıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Silivri TEM Otoyolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden İpek İkto isimli kadının yakınları, Adli Tıp Kurumu’ndan cenazesini alırken, İpek İkto’nun yeğeni Serhat İkto, yaşanan feci kaza hakkında konuştu. İpek İkto’nun, trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeni için kestiği kurbanı İstanbul’a götürürken, kaza da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazada, dün akşam saatlerinde, kontrolden çıkan kum yüklü hafriyat kamyonu, seyir halindeki iki otomobilin üzerine devrilmişti. Kazada altı kişi hayatını kaybederken, üç kişi yaralanmıştı. İpek İkto, hayatını kaybedenlerden biriydi ve yakınları, Adli Tıp Kurumu’ndan cenazesini teslim aldı. Geçtiğimiz hafta İkto’nun kuzeni olan Emircan Aktan’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine kurban kesildiği ve bu kurbanı da İpek İkto İstanbul’a getirirken kazanın yaşandığı öğrenildi.

“İki Haftada İki Acı Kayıp”

Yeğeni Serhat İkto, kaza hakkında konuşurken, “Öncelikle, kamyonların denetlenmesini istiyoruz. Her gün televizyonlarda kamyon kazaları görüyoruz. Bu kamyonlara eğitim verilmeli ve belli bir kota konulmalı. Şehir içinde fazla olmamalılar. Bu hafta ikinci kez canımız yandı. Geçen hafta kuzenimizi trafik kazasında kaybettik. İki haftada iki acı. Yetkililerin bir önlem alması gerekiyor. Altı kişi hayatını kaybetti, altı aile perişan halde. Bu artık kaza değil, katliam. Yetkililerin bir kota koyması ve belirli bir saatte kamyonların kullanımını durdurması gerekiyor. Halam, Çorlu’dan İstanbul’a geçen hafta hayatını kaybeden kuzenimiz için kestiğimiz kurbanı götürüyordu. Normal şeritte ilerlerken kaza meydana geldi” dedi.

https://www.velhasilgazetesi.com/asayis/silivri-tem-otoyolunda-feci-kaza.html

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.