DOLAR 33,9963 -0.2%
EURO 38,0511 0.33%
ALTIN 2.833,811,12
BITCOIN 21601135.81687%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK

BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:31
BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe derbisinde sakatlık geçiren başarılı savunma oyuncusu Beşiktaşlı Tayyip Talha Sanuç ameliyat oldu. Bir süre sahalardan ayrı kalacak.

Beşiktaş’ın, Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada sağ diz ön çapraz bağ ve menisküs yaralanması geçiren Tayyip Talha Sanuç, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde ameliyat edildi. Operasyon sonrası kulüpten yapılan açıklama, “Artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve menisküs onarımı uygulanan oyuncumuzun rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanması planlanmaktadır” şeklinde oldu. Tayyip Talha Sanuç bir süre sahalardan uzak kalacak.

Geçtiğimiz gün Giresunspor galibiyetiyle Süper Lig’de galibiyet serisini 5 maça çıkaran Beşiktaş, maçtan sonra yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Tayyip Talha Sanuç için anlamlı bir jestte bulunmuştu. Beşiktaşlı futbolcular, tribünleri selamladıkları sırada 23 yaşındaki savunmacının formasını açtı ve taraftarlara gösterdi. Siyah-beyazlı taraftarlar da bu harekete alkışlarla destek vererek Tayyip Talha’ya moral verdiler.

GALİBİYET SERİSİNİ 5 MAÇA ÇIKARDI

Takım arkadaşlarından Tayyip Talha Sanuç için anlamlı bir jest

(İHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.