DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bu Katliam Ülkemizde Olmayacak!!

Bu Katliam Ülkemizde Olmayacak!!

Hepimiz biliyoruz ki! Bir şeylerin değişimlerini kabullenip adapte olmak en az 20 senemizi alırdı. Oysa ki gece alınan kararların sabahına boyun eğerek kabulleniş olarak açıyoruz gözlerimizi.. Birbirimize benzemeye başladık. Aynı şeyleri seyreder, düşünür, yapar gider olduk. Kokusunu hissetmeyen, lezzetini unutan, aklimiz ikinci el beyinlerin bit pazarı malları algı komplosunun yedek parçaları olduk!!

ABONE OL
Temmuz 14, 2024 11:18
Bu Katliam Ülkemizde Olmayacak!!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ne kimliklerimiz kaldı? Ne de karakterimiz..
İnsanlık adına yitirdiğimiz şuursuz bireylerin ruhsuz bedenlerinden başka hiç bir şey ifade etmeyen sonu olmayan gidişatın bilinçsiz yolcularıyız.

Lusifer’in( Şeytanın) kirli elleri küreselciler ” YENİ DÜNYA DÜZENİ” adına dini inançları yok etmek. Monarşiyi yıkmak, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak mülkiyetsiz insan nüfusunu sistemli azaltmak, tarımı ortadan kaldırmak, homoseksüelliği ve cinsiyetsizliği hayatın her dalına dahil edip dayatmaları ve gibi gibileri…

Sıra dilsiz canların hayatlarına kast etmeğe mi geldi?
Bütün canlılar sağlıklı bir eko sistem içerisinde doğanın bir parçasıdırlar, eşit doğar ve bu kanun hükümleri çerçevesinde yaşama haklarına sahiptirler.

Bugün burada hiç bir kimseden çekinmeden yazmak görevim. Çünkü hakka susan “DİLSİZ ŞEYTANDIR” buyuruyor Allah Resulühu..

Develer çok su içiyorlar, inekler metan gazı salgılıyorlarmış. Dünyanın var oluşundan bu yana böyle bir tehtid yok iken Allah’ın düzeni üzere sistemindeki muazzam döngüyü çökertme teorilerinin külliyesi yalan. Hepsi yeni bir Nuh Tufanı için..

Hani! bir an önce apar topar toplayıp yok etmek için neden uğraştığınız da çıktı ortaya.
KÖPEKLER SİRİUS YILDIZI İLE BAĞLANTILIDIRLAR.
İNSAN VE HAYVAN BEYİNLERİ FREKANS YAYARLAR VE BİLHASSA KÖPEKLER DÜNYAMIZIN MANYETİK NOKTALARINI ALGILAYIP GÖRMELERİNİ SAGLAR.
DÜNYA DÖNÜŞÜ OLMAYAN VE BOZULAN BEYİNLERİN YOKLUĞUNDA DEĞİŞİR.
İSTE BU SEBEPLE KURESELCİLER FREKANS SALDIRILARI YAPAMAYACAKLARI İÇİN KÖPEKLERİ TARİHE GÖMMEK İSTİYORLAR..

Neredeyse sokaklarda köpek kalmadı! Ne hikmetse sapıklar, hırsızlar, katiller meydanlarda cirit atıyorlar!

Fikir ayrılıklarına düşebilir, farklı şeyleri savunur, birbirimizi kırıp, yediğimiz de olur.
Fakat biz ulus olarak vatan, millet, bayrak mevzusu bahis olunca tek yürek olup kenetlendiğimiz gibi dilsiz canları da yedirmeyiz kolay kolay.
Hiç bir zirve, hiç bir karar karar duramaz önümüzde
Allah’ın verdiği canı yine Allah alır.
HAYDİ HEP BERABER CAN DOSTLARIMIZ İCİN BİRLEŞME VAKTİ..

YAZAR: Meliha  ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.