DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÇALIŞAN BAŞARIYI KAZANIR

ÇALIŞAN BAŞARIYI KAZANIR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
ÇALIŞAN BAŞARIYI KAZANIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmam Hatip Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencilerine ziyarette bulunan Kaymakam Muammer Köken, sınava hazırlanan öğrencilerin takibi ve başarısı hususunda okul idaresinden bilgi aldı.

Kaymakam Muammer Köken İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ile birlikte Susurluk İmam Hatip Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencilerine ziyarette bulundu. 8 Mart çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, okulda incelemelerde bulunan Kaymakam Köken, sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve onlarla sohbet etti. Ardından sınıfları dolaşan Köken, öğrencilere okumanın öneminden bahsederek nasihatler verdi.

İmam Hatip Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencilerine ziyarette bulunan Kaymakam Muammer Köken, sınava hazırlanan öğrencilerin takibi ve başarısı hususunda okul idaresinden bilgi aldı.

SINAV SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Öğrencilere planlı ve sıkılaştırılmış bir programla çalışmaları gerektiğinin altını çizen Kaymakam, öğrencilerin ileriye dönük hedefleri ve çalışma programları konusunda sohbet ederek deneme sınav sonuçlarını değerlendirdi.

KENDİNİZİ YETİŞTİRMEK SİZİN ELİNİZDE”

LGS sınavına az bir süre kaldığını hatırlatarak son güne kadar performanslarını düşürmeden çalışmalarının tavsiyesini de veren Köken, “Eğitim ve öğretim sürecinin ilk adımı sayılan lise döneminde, iyi bir lisede kaliteli bir eğitim alarak kendinizi yetiştirmek sizin elinizde. Bu sebeple sınava sayılı günler kala çalışma hızınızı arttırmalı ve bol bol soru çözmelisiniz. İnanan ve çalışan her öğrenci hak ettiği başarıya mutlaka ulaşacaktır.” dedi.

EĞİTİM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI KONUSUNDA İSTİŞAREDE BULUNDU

Ayrıca Köken, aylık yapılan BİGEP deneme sınavı ve sonuçları ile öğretmenlerin, öğrencileri takibi hususunda okul idaresinden bilgi aldı. Öğrencilerin genel durumları hakkında da bilgi edinen Kaymakam Köken, eğitim kalitesinin artırılması hususunda öğretmenlerle istişarede bulundu. Lise Sınavına hazırlanan öğrencilere başarılar dileyen Köken, okul idaresine çalışmalarından dolayı minnet duyduğunu ifade ederek oradan ayrıldı.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.