DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21578790.48118%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Çamlık’ta sinema rüzgarı

Çamlık’ta sinema rüzgarı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Çamlık’ta sinema rüzgarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Belediyesi’nin Film Koop. ve Atölye Gölge Organizasyon iş birliğiyle düzenlediği 7. Sanat Sinema Günleri sinema severler tarafından büyük ilgi gördü.

Bandırma Belediyesi, Film Koop. ve Atölye Gölge Organizasyon iş birliğiyle 7. Sanat Sinema Günleri etkinliği düzenlendi. 10-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen etkinliğin ilk gününde Ferit Karahan’ın yönettiği, Okul Tıraşı filmi gösterildi. Gösterime senarist Gülistan Acet ve oyuncu Cansu Fırıncı söyleşi yaparak katılım sağladı.
General Balcı Çamlığı’nda gösterilen sinema günlerinin 2’nci gününde ise Bülent Çolak, Gözde Cığacı, Serkan Keskin, Feride Çetin ve tanınan oyuncuların rol aldığı “Güven” filmi izleyicilerle buluştu. Sefa Öztürk, hem yazıp hem de yönettiği filmin ardından söyleşi gerçekleştirdi. Bandırma Açık Hava Sinema Günleri’nin 3’üncü akşamında Leyla Yılmaz’ın yönettiği; “Bilmemek” isimli film, Bandırmalı sinemaseverlerle buluştu. Filmden hemen önce ise ülkede kültür ve sanata bakış açısının da değerlendirildiği ”Yönetmenlerin ve Yapımcıların Gözünden Türkiye’de Sinema” başlıklı konu üzerine panel düzenlendi. 4’üncü gününde “Çatlak” isimli film gösterildi. Filmin yönetmeni Fikret Reyhan, sinema gösteriminin ardından izleyiciyle bir araya geldi. Bandırmalı sinema severlerle sohbet eden yönetmen Fikret Reyhan, ilgiden memnuniyetini ifade etti. “Açık Hava Sinema Günleri” etkinliği yönetmenliğini Ahmet Necdet Çupur’un yaptığı “Yaramaz Çocuklar” filmiyle son buldu. General Balcı Çamlığı’nda 10 – 14 Ağustos tarihleri arasında sinema severlerin ödül almış birbirinden değerli Türk yönetmenin yönettiği beş film ilgiyle izlendi.

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.