DOLAR 34,1171 0.29%
EURO 38,0988 0.1%
ALTIN 2.865,051,28
BITCOIN 21682761.94284%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÇARPTIĞI ADAMI FARK ETMEDİ EZMEYE DEVAM ETTİ!

ÇARPTIĞI ADAMI FARK ETMEDİ EZMEYE DEVAM ETTİ!

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:39
ÇARPTIĞI ADAMI FARK ETMEDİ EZMEYE DEVAM ETTİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da, bir araç sürücüsü kavşaktan dönüş yapmak için hareketlendiğinde, önüne çıkan yayayı fark etmedi ve üzerinden geçti. Herkes sürücünün frene basacağını düşünürken, tam aksine sürücü gaza basarak otomobilin altında kalan adamın üzerinden geçti. Bu feci kaza, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana geldi. 4. Güler Sokak üzerindeki kavşaktan dönen hafif araç sürücü A.Ö., yolun karşısına geçen Bayram Ç.’yi fark etmedi. Sürücünün çarptığı Bayram Ç. yere düşerken, sürücü A.Ö frene basacağı yerde gaza basmaya devam etti. Çevredekilerin panik halinde bağırmasıyla durumu fark eden sürücü ne olduğunu anlamazken, hafif ticari araçla üzerinden geçtiği yaya feci şekilde yaralandı. Vatandaşların bir araya gelmesiyle havaya kaldırılan aracın altındaki Bayram Ç., İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Feci kaza güvenlik kamerasına yansırken, polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor. Öte yanda, Bayram Ç.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.